Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bu gün oynattım çocuklar çok sevdi

Tepki Skoru
0
Umarım beğenirsiniz biz oynarken çok mutlu olduk.
MANDAL TAKMACA
Sınıf iki gruba ayrılır. Her grubun önüne birer daire çizilir. Gruplardan birer kişi seçilir ve derin kolda tek sıra duran gruplarının tam karşısında ayakta dururlar. Çizilen dairelerin içinde eşit sayıda mandal konur. Müzik başladığında her çocuk sırayla bir mandal alır ve karşıdaki arkadaşının giysisine asar. Önce bitiren grup alkışlanır

Tepki Skoru
0
bizde bunun bi değişiğini oynattık çocuklar müzik eşliğinde kendi üstlerine taktılar mandalları en fazla manda takan üstüne oyunu kazandı bu da eğlenceli yarında sizin yazdığınızı oynatayım bari değişiklik olur saolun paylaşımınız için

Tepki Skoru
0
güzel bir oyuna benziyo teşekkürler...

Tepki Skoru
0
evet güzel.hatta oyunda küçük değişiklikler de yapılabilir.çocukların yetişebileceği boyda bir çamaşır ipi sınıfın iki ucuna gerilir.bu arada eşit sayıda gömlek yada kıyafet temin edilmelidir.arkadaşlarının üstüne asmak yerine direk ipe de asılabilir.tabii mümkünse:D

Tepki Skoru
0
evet çok zevkle oynuyorlar bu oyunu... Teşekkürler.

Tepki Skoru
0
süper yaaaa...
hareketli bi oyun we grupla oynandığı için eminim çocukların çok fasla ilgisini çekmiştir....
tşk ediorum cnm bislerle paylaştığın için...
mutlaka oynatcam miniklerime...

Tepki Skoru
0
bende oynatmıştım çocuklara müzik eşliğinde gerçekten zevkli ve eğlenceli bı oyun çocuklarda çok sevıyoorr.. paylaşım için teş.lerr:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle