Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

bu da bizim tırtılımız:)

Tepki Skoru
0
Hocam ben buna benzer bir etkinliği 2 sene önce yapmıştım. Müfettişten yemediğim fırça kalmadı.

1.si öğrenmediğiniz sayıları neden koydunuz dedi fırça attı.
2.si Rakamları düz yazmışsınız sağa 15 derece eğik olacak dedi fırça attı.

Etkinlik güzel olmuş fakat inşallah bana gelen gibi gıcık bir müfettiş gelmez. :)

Tepki Skoru
0
hocam size gelen müfettiş tuhafmış gerçekten, ben 3 yıldır bunun gibi etkinlikler yapıyorum bir sorun yaşamadım.

Tepki Skoru
0
Hocam hiç sormayın. O müfettiş renklere varıncaya kadar öğretmediğini asma dedi. Gerçi mantıklı da geldi düşününce ama neyse... :)

Bu sene gelen müfettiş ise sınıfta neden tuvalet ve lavabo yok. Yaptır onları dedi. :)

Not: Birleştirilmiş sınıflı 60 çocuklu bir köy okulunda çalışıyorum. Şaka gibiler... :)

Tepki Skoru
0
:) hocam sen mi yaptıracakmışsın lavaboyu? yok artık ya. öğretmediğini asma demesi de çok saçma hocam bence. anasınıfı burası. cıvıl cıvıl olması lazım her haliyle. e o zaman ilk ay sadece kırmızı yapmamız gerekir bütün faaliyetleri:) denesek mi acabaaaa:)

Tepki Skoru
0
Ben yapacak ; yapamıyorsam yaptırtacakmışım. Sınıfta yürümeye yer yokken neler neler yapacakmışım. :D Neyse hocam boşverin. :D

Tepki Skoru
0
Öyle bir alışkanlık olmuş ki konu benim sandım rica ederim diyecektim. :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle