Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bu Da Bizim Makarna Evimiz

Tepki Skoru
0

arkadaşlar resmi küçültüp resim eklemeye çalıştım ama burada boyutu fazla görünüyor.nasıl yapacağım bunu.
makarna evimize çok uğraştık ama makarnaları çok zor yapıştırdık.siz neyle yapıştırdınız.biz makarnayı kartona çok zor yapıştırdık ve ancak bunu yapabildik.umarım hoşunuza gider.

Tepki Skoru
0
çokk güzell olmuşşş:D:D:Drenkleri de çokk hoşş gözüküyorrr.....
teşekkürlerr anılllllllll...eline emeğine binlerce kezz sağlıkkkk....
teşekkürlerr sevgilii mehtapp..
sevgilerr..

Tepki Skoru
0
Çok güzel olmuş elinize sağlık.Tutkalla denediniz mi?Benim aklıma o geldi...ama gerçekten çok güzel olmuş..

Tepki Skoru
0
ellerinize sağlık çok güzel olmuş..resim konusuna gelince daha önce bende resim boyutlarını küçültmüştüm..benimkilerde şimdi büyük gözüküyor..sanırım bi sorun çıkmaz..olursada bakarız..:)

dsk

Tepki Skoru
0
renkli renkli çok güzel olmuş

Tepki Skoru
0
evet gerçekten çok güzel olmuş...farklı bir etkinlik...eline sağlık...

Tepki Skoru
0
beğenmenize çok sevindik.biz bali kullandık yapıştırmak için.bir dahaki sefere tutkjal deneyelim bakalım.makarnalrı yapıştıramayınca bayası arttı.onlarla da yumurta süsleyeceğiz.bu güzel görüşler için hepinize teşekkürler.

Tepki Skoru
0
çok güzel olmuş ya.bende yaptırıcam.çocukların değişik şeyler boyamak hoşlarına gidiyor zaten.

Tepki Skoru
0
Renkleri çok canlı olmuş, ellerinize sağlık güzel olmuş.

Tepki Skoru
0
cnm çok güzel olmuş..ben tutkalla yapıştırdım sorun çıkmadı:D ellerinize sağlııkk

Tepki Skoru
0
çok güzel olmuş bide renk renk olunca :) ben de öğrencilerime yapırıcam :36_1_21:

Tepki Skoru
0
etkinliğin çok güzel olmuş. ancak makarna yerine daha farklı bir mataryal kullanılsa (pipetv.b.) kullanılsa daha iyi olmazmıydı. binlerce insan AÇLIKLA savaşırker....yiyecek madelerinin etkinliklerde kullanılması hem çocukların yiyecek maddelerine daha farklı bakmalarına yol açar diye düşünüyorummmmmmmmm

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle