Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bu çok hüzünlü

Tepki Skoru
0
Sanırım yazarken bile kötü olucam ama paylaşmak istedim. Hani bazen bi olay karşısında donup kalırsınız, söyleyecek söz bulamazsınız ya işte öyle oldu benimkide. Birinci dönemin ortalarında bi kız öğrencim geldi sınıfımıza. Çok acı ama 19 aylık kardeşini kaybetmişler yakın zamanda. Ve aile biraz olsun kötü hatıralarını arkadaşlarıyla unutsun diye okula yazdırmaya karar vermişler.Tabi doğal olarak bütün sınıf bağrımıza bastık onu. Geçenlerde hani şu çok güzel bi şarkımız vardır bizim: " Tohumlar fidana, fidanlar ağaca " diye işte onu söylüyorduk. Ve işin ilginç yanı ben ne zaman bu şarkıyı söylesem melodisinden dolayı aglayasım gelir. Çocukluğumdan beri yani. Neyse tam şarkının "örtülür toprağa, can verir doğaya" kısmını söyledim, öğrencim ayağa kalkıp "öğretmenim benim kardeşimide toprak örttü" demezmi. İşte sözün bittiği yerdi ve galiba artık bu şarkıyı hiç söyliyemiycem.

Tepki Skoru
0
insanın boğazının düğümlendiği yer budur herhalde.allah sabır versin miniğe ve ailesine.

Tepki Skoru
0
valla okuyunca benim bile gözlerim doldu...kimbilir o kuzucum neler hissediyodur...ALLAH yardımcıları olsun...

Tepki Skoru
0
minikler herşeyin farkında; biz farketmeğimizde bile.. acı bi durum, söylenecek çok söz yok gerçekten...

Tepki Skoru
0
Evet Ne Yazikkİ Bazen BÖyle Donup Kaliyoruz

Tepki Skoru
0
:(:(:(:( ben bile yazdıklarınızdan bu kadar etkilendim hocam...artık bende söylerken bu şarkıyı sizi anımsıycam :(:)((

Tepki Skoru
0
okurken çok duygulandım:(
allah o yavruya ve ailesine sabır versin

Tepki Skoru
0
ay kötü bir durum.hüzünlenmemek imkansız.allah sabır versin.

Tepki Skoru
0
hayat ne garib deyil mi ne zaman nerde sizi yakalacağı belli olmaz bazen ağladır bazen güldürür garib ben daha anlamış değilim ve de herhalde anlayamayaçagım
son söz
ALLAHTAN GELDİK VE ONA ĞİDECEĞİZ
tek sır onda
gerisi yalan

Tepki Skoru
0
o minicik yürekler acıyla yaşamayı öğreniyor. Dünyanın zor yanı bu işte kaybettiklerimizi düşününce yüreğimizin acıdığını hissederizde diyemeyiz. Gerçekten kolay gelsin arkadaşım .

Tepki Skoru
0
ya kesinlikle çok zor bi durum allah sabırlık versin..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle