Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Boyutlu kart ve boyutlu çiçek

Tepki Skoru
0
HOCAMMMMMM PAYLAÇOYU ÇOK BEYENDİM AMA YAZILARI OKUYAMIYORUM,,,RESİMİDE GÖREMİYOM...BANA ANLATABİLİRMİSİNİZ NASIL BOYUTLU OLUCAK :(:(:( ÇOK ÜZGÜNÜM

Tepki Skoru
0
nevriyec' Alıntı:
HOCAMMMMMM  PAYLAÇOYU ÇOK BEYENDİM AMA YAZILARI OKUYAMIYORUM,,,RESİMİDE GÖREMİYOM...BANA ANLATABİLİRMİSİNİZ NASIL BOYUTLU OLUCAK :(:(:(  ÇOK ÜZGÜNÜM
gönül' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler
nanelimon' Alıntı:
teşekkürler. palyaço da iyi yine kalıp var. saol
rica ederim arkadaşlar.nevriyecim palyaço istenen renkte boyanıyor,kenarlarından kesilerek,palyaçonun sığacağı büyüklükte hazırlanan kareye yapıştırılıyor, kedi merdiveninden palyaçonun akordiyonu yapılıyor,uçlarından palyaçonun ellerine tutturuluyor,en sonda kare tam ortadan ikiye katlanıyor.kart açıldığında müzisyen palyaço karşılıyor kart sahibini )))

Tepki Skoru
0
nevertheless hocam teşekkürler ya bunlardan bende de çok var ama kaydederken worde kaydediyorum ve foruma gönderemiyorum nasıl gönderiliyor acaba?

Tepki Skoru
0
rica ederim arkadaşlar.esma öğretmenim ben farklı kaydetten kaydediyorum sonra da resimyükleden direkt yüklüyorum.hiç wordden denemedim ama deneyeyim bir ara bakalım nasıl olacak ))

Tepki Skoru
0
paylaşımın için teşekkürler

ama wordu kullanmayın. resim özelliğinden çıkıp dosya özelliğini alıyor. resim olarak kaydederseniz daha rahat kullanırsınız.

Tepki Skoru
0
rica ederim arkadaşlar.nevriyecim palyaço istenen renkte boyanıyor,kenarlarından kesilerek,palyaçonun sığacağı büyüklükte hazırlanan kareye yapıştırılıyor, kedi merdiveninden palyaçonun akordiyonu yapılıyor,uçlarından palyaçonun ellerine tutturuluyor,en sonda kare tam ortadan ikiye katlanıyor.kart açıldığında müzisyen palyaço karşılıyor kart sahibini )))

anladım bunuda bunuda yapayım hocam çok teşekkürler bakalım nasıl olcam :):):)

Tepki Skoru
0
teşekkürler hocam, palyaço çok hoş :)

Tepki Skoru
0
paylaşım için tşkler hocam palyaçoyu bende deniyeceğim..:))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle