afedersin canım açıklamak hiç aklıma gelmedi biliyosunuzdur diye düşündüm....bir kabın içine bulaşık deterjanı bizrada toz boya koyuyosunuz,,,pipet yardımıyla köpürtüyosunuz.sonra köpüklerin üzerine kağıdı bastırıp çıkarıyosunuz ve sonuç baloncuk baskısıcanımcım hoş bi çalışma lakin anlamadım yaaa tercümede etseydim keşekem))hehe
bayalı sudan baloncuk yapıp kağıtların üzerine mi patlatıyoruz acaba??
bişi değil....çok güzel bir çalışima mutlaka deneyin arkadaşlarteşekkürler paylaşım için![]()
rica ederim hocambiz bu çalışmayı üniversitedeyken yapmıştık (sumrucum da bu konuyu görür görmez hatırlayacaktır![]()
suya, sıvı sabun ve toz boya konup pipetle üfleyerek köpürtülüyor. sonra samanlı kağıt gibi emici bir kağıt köpüklerin üzerine konuyor. köpükler patlayınca böyle güzel desenler çıkıyo ortaya. biz sadece desen olarak yapmıştık ama burdaki çiçek ve özellikle balık örnekleri çok güzel olmuş. teşekkürler nevriyec![]()
hocam hazırlanan kağıtlara balık şekli çizip kesilmiş..sonrada proje oluşturulmuş umarım anlatabilmişimdirçok güzel ama balıkları nasıl yapmışlar acaba teşekkürler
bişi değil öğretmenimteşekkürler nevriyecim..))