Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Boş bir sınıf

Tepki Skoru
0
MERHABA ARKADAŞLAR BENİM ATAMAM KÖYE YAPILDI TOKAT'IN İLÇESİNİN BİR KÖYÜ ANASINIFI BU YIL İLK AÇILIYOR.BOŞ BİR SINIFIN DIŞINDA HİÇBİRŞEY YOK.BU SENE NASIL GEÇECEK BİLMİYORUM.M.E.B. VERECEĞİ MALZEMELER SENE SONU GELİYORMUŞ YANİ SIKINTILI BİR YIL OLACAK.KÖYDEKİLERİN ZATEN ALIM GÜCÜ YOK HEM HANGİ İHTİYACI ALSINLAR ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKK İHTİYAÇ VAR.

Tepki Skoru
0
geçen yıl benim atandığım bu yılda çalıştığım okulda yeni açılıyordu hiç bişeyi yoktu.ama sağolsun bizim müdür bey çok ilgili çalışkan bi müdür.sınıfa halı döşendi bir yandan masa sandalyeler alındı. raflar yapıldı. buarada kendi çocuklarının oyuncaklarını getirdi.okulun parası ve kaymakam beyinde yardımıyla oyuncaklar alındı. 2. dönemdi sanırım devletin gönderdiği oyuncaklar geldi.

Tepki Skoru
0
burda okul müdürüne çok iş düşüyor...eğer meb e gidip biraz baskı yaparsa bir iki haftaya malzemelerin gelir...bende ilk yıl usta öğretici olarak görev yaptığımda aynı senin durumundaydım...okul müdürümle bişeyler yaptık diğer okulların eski malzemelerini alarak idare ettim..kendim üni. hazırladığım materyalleri kullandım...bir süre sonra mebten malzemeler geldi zaten...sana birde şunu önerebilirim okul öncesi genel müdürlüğüne mail yolla...mutlaka sana cevap verirler...

Tepki Skoru
0
Benimde sorunum bu sınıfımda hiç birşey yok,
dahası müdürbey işi ticarete dökmüş, halı,dolap doğru dürüst oyuncak yok alınması gerektiğini söyleyince aydatları toplayacaksın ki bizde alacağız dedi. Bu nasıl birşey ben apartman yöneticisi miyim ???
Bilgili bir müdür olunca her sorunun altından kalkarsınız ama ya iş tersi olunca:(
Okulun malzemelerini, halı,masa, dolap vs. masrafları nasıl karşılıyolar
ve aydatları öğretmenler mi toplayacak ???
siz nasıl hallediyorsunuz bu sorunu ?

Tepki Skoru
0
üzüldüm ya senin adına bende tokatlıyım ama atanmadıım için bilemem

Tepki Skoru
0
arkadaşım eğer devletin yollamasını beklersen çok beklersin.sürekli milli eğitime git.kafalarını şişirince daha çabuk geliyor

Tepki Skoru
0
esranur55' Alıntı:
canım arkadaşım.Bende bundan 2 yıl önce bir köye atandım.(usta öğreticiyim,aöf 3. sınıf öğrencisiyim)Sınıf eski bir köy okulu sınıfıydı.Yerlerde kapkara zift vardı.Kocaman hantal sıralar ,camlar kırık,etrafta örümcek ağları......anasınıfı namına hiç birşey yoktu.Önce velileri toplayıp anasınıfları nasıl olur,nasıl eğitim verilir v.s konuştum.Sınıflarda çekilmiş resimler gösterdim.o zaman kafalarında bir şekil oluştu.İşimin ne kadar zor olduğuu anladılar.Az da olsa aralarında para topladılar.Önce sınıfı temizledik daha sonra halı ile kapladık.Halıyı taksitle ödedik.Bak bu konuda muhtarın yakasını bırakmamalısın.Muhtarla köylerinde anasınıfı olmasından ,okul olmasından gurur duyarlar.Bunlar lazım ,şart burada  diyeceksin .Köyded muhakkak zengin bir iki insan bulunur onlardan yardımisteyebilir muhtar bey.Neyse sonra şehre inip kırtasiyelerden   yardım topladım.Boyalar,kağıtlar...aklına ne gelirse...daha sonra özel ana okullarını gezdim kendime kardeş okul buldum.Onlar bana birsürü oyuncak gönderdiler.Sınıfım çok güzel olmuştu.Sobamızı sırayla hergün bir velimiz yakardı.Çok güzel günler geçirdim orada.Fakat 2 ay sonra tayinim merkez başka bi köye çıktı ...inş.sana faydalı olabilmiştir bu yazdıklarım.Herşeyin bi  çaresi vardır yeterki dert et....mutlaka derman bulunur.

Esra Kabaş /Adapazarı
Senin adına ne kadar sevindim anlatamam, ne güzel karadan akı çıkarabilmek, seni canı gönülden kutlarım.
Ben de keşke bir köyde olsam okdar üzülmezdim imkansızlıklara,beni üzen sığ düşünen bir eğitimci ile uğraşmak zorunda kalmak,
veliler aydatlarıda veriyor, ama bu para illa yetmiyor illa yetmiyor deniyor.

O yüzden temel eşyaların nasıl temin edildiğini ve bu işlerin nasıl yürütüldüğünü acil olarak bilmeye ihtiyacım var.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende bu şekilde kaldım okul müdürümüz sağ olsun sadece tebrik etmekle yetindi kaymakamı çagırdım taş binaya gerekli şeyleri anlattım tavanından tabanına herşeyi yaptırdı su baglattım büyük şehirlerdeki zengin okullara mesaj attım fotograf gönderdim tepkileri bir görseniz hayran kalırdınız diş macununa terliğine kadar gönderdiler

Tepki Skoru
0
bende ilk atandığımda sınıfta hiçbirşey yoktu ve sınıf 7 metrekareydi.müdürüm anasınıfı istemiyordu.ne zorluklar çektim ya ama sonra nisan gibi oyuncak halı v.s geldi,busefer yine müdür bana 1 ay o oyuncakları vermedi zaten hazirandada okul kapandı.o yıl ne kadar ağlamıştım bunalmıştım,öğrenciler sıralarda oturuyordu ilköğretim öğrencisi gibi,çok zor bir durum hele meslek hayatının başlarında bunu yaşamak insanı hayal kırıklığına uğratıyor.ama Türkiye'de yaşıyruz bunlara alışmalıyız.Allah sabır versin.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle