Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bölüm değişimi nasıl olur

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benimokulöncesi öğretmenliğinden mezun olmuş bi arkadaşım bugün bana bi soru sordu ben bu bölümden yani okulöncesi öğretmenliğinden sınıf öğretmenliğine geçiş yapabilirmiyim diye,bende bilmiyorum dedim ama kafama takıldı.gerçektende mezun olmuş biri sınıf öğretmenliğine geçiş yapabilirmi?yada ne yapması gerekir,bilen arkadaşlar lütfen cevap verirmisiniz?teşekkürler....

Tepki Skoru
0
BU BİR OTOMATİK MESAJDIR gülserenaltun... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

Tepki Skoru
0
denisse arkadaşım bende öyle dedim.ama bana formasyon falan dedi benim kafam karıştı.öyle olsa herkes bölüm değiştirirdi öyle değilmi?ayrıca teşekkürler cevap verdiğin için.sanırım yeni mezun olmuşsun.ileriki hayatında başarılar mutluluklar dilerim sana...

Tepki Skoru
0
arkadaşım formasyon önceden di kaç yıldır formasyon hakkı yok denisse nin dediği gibi yan dal var o da okulla ilgiili mezun olduktan sonra yok....

Tepki Skoru
0
Walla Doguda Oldu Boyle Bi Olay.bi Bayan Hocamiz Okul Oncesi Ogretmeni Olarak Geldi.bir Sure Devam Ettikten Sonra Eksik Var Diye Sinif Ogretmenligi Yapti Ve Su An Devam Ediyor Sinif Ogrtmeni Olarak.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benimokulöncesi öğretmenliğinden mezun olmuş bi arkadaşım bugün bana bi soru sordu ben bu bölümden yani okulöncesi öğretmenliğinden sınıf öğretmenliğine geçiş yapabilirmiyim diye,bende bilmiyorum dedim ama kafama takıldı.gerçektende mezun olmuş biri sınıf öğretmenliğine geçiş yapabilirmi?yada ne yapması gerekir,bilen arkadaşlar lütfen cevap verirmisiniz?teşekkürler....
kesinlikle kadrolu olarak başka bölümde öğretmen olarak calışamaz.belki açık varsa sınıf öğretmenliğinde, o öğretmeni okul öncesine değilde sınıf öğretmenliğnde calıştırmak istemişlerdir.yasal olarak bölümünden baska bir bölümde öğretmen oalrak calışamaz.tekrar öss ye girip sınıf öğr. okuması lazım calışabilmesi için.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle