Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Boluda Görevliyim

Tepki Skoru
0
0_beste_0' Alıntı:
candyyy' Alıntı:
meraba siteye hoşgeldiniz. bende şuan boluıda okulöncesi öğretmenliği bölümünde okuyorum. sizi burada görmek beni mutlu etti
merhaba candyy sende aramıza hoşgeldin...:) kaçıncı sınıfsın...
teşekkürler.. son sınıf öğrencisiyim. bende bu sene vali mehmet ali türker anaokulunda staj yaptım. bakalım ikinci dönem neresi olacak?

Tepki Skoru
0
hoşgeldiniz..bende abant izzet baysal üni. 2005 mezunuyum.çok şanslısınız.çok güzel bir şehir ve okuldasınız.umarım sizde memnunsunuzdur.

Tepki Skoru
0
candyyy' Alıntı:
0_beste_0' Alıntı:
candyyy' Alıntı:
meraba siteye hoşgeldiniz. bende şuan boluıda okulöncesi öğretmenliği bölümünde okuyorum. sizi burada görmek beni mutlu etti
teşekkürler.. son sınıf öğrencisiyim. bende bu sene vali mehmet ali türker anaokulunda staj yaptım. bakalım ikinci dönem neresi olacak?
iyi bir okulda staj yapmışsın...sanırım hocalarınız okul konusunda istediğiniz yerlere vermeye çalışıyorlar...
kesin benim stajerimide tanıyosundur...adı zeynepti...:) başarılar.. dilerim...

Tepki Skoru
0
0_beste_0' Alıntı:
candyyy' Alıntı:
0_beste_0' Alıntı:
candyyy' Alıntı:
iyi bir okulda staj yapmışsın...sanırım hocalarınız okul konusunda istediğiniz yerlere vermeye çalışıyorlar...
kesin benim stajerimide tanıyosundur...adı zeynepti...:) başarılar.. dilerim...
Evet iyi bir okuldu. Ama ondan önce 3 farklı okulda daha staj yaptım. hocalarımız bu konuda çok adaletli. Farklı deneyimler için farklı okullara gönderiyorlar. Zeynep'i de tanıyorum. Çok sevdiğim bir arkadaşımdır. Staj danışmanlarımız da aynıydı. Yaptığı etkinlikleri takip etme olanağım oldu.Umarım size faydalı olmuştur.

Tepki Skoru
0
çok çalışkan azimli biriydi zeynep çocuklarımda bende çok sevdik onu...umarım ileride çok daha başarılı bir öğretmen olur canndyy...

siz aramıza hoşgeldiniz öğretmenim...:)

Tepki Skoru
0
:36_3_12:merhaba ısparta ş.karaağaçta öğretmenim herkese selamlar

Tepki Skoru
0
ben bolu 2006mezunuyum ne kadar şanslı olduğunuzu anlatama

Tepki Skoru
0
artık boluda son günlerim...yazları ve tatillerde burdayım ancak...çok özlicem memleketimi...keşke hiç çıkmasam burdan ailemdem dostlarımdan ayrılmasam..

Tepki Skoru
0
Ben De Boluluyum Merhaba ArkadaŞim:)bolu GÖynÜkte GÖrev Yapiyorum.ben De Merkeze Gelebİlecek Mİyİm?ama Bİ YÖnden Bakarsaniz Da İyİ ÇÜnkÜ DoĞu Hİzmetİnİ Yapiyorum Burda.baŞarilar ÖĞretmenİm:)

Tepki Skoru
0
Ben De Boluluyum Merhaba ArkadaŞim:)bolu GÖynÜkte GÖrev Yapiyorum.ben De Merkeze Gelebİlecek Mİyİm?ama Bİ YÖnden Bakarsaniz Da İyİ ÇÜnkÜ DoĞu Hİzmetİnİ Yapiyorum Burda.baŞarilar ÖĞretmenİm:)
aramıza hoşgeldin kzf kaplan...çok şanslısın bence hem memleketindesin hemde zorunlu hizmetini yapıyorsun...hizmet süren bitince merkeze geçersin inşallah...başarılar...
ben artık boluda değilim malesef eş durumundan elazığa geldim zorunlu hizmetimizide yapıyoruz burda...

Tepki Skoru
0
hoş geldin hocam ben de orda staj yaptım...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle