Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bizler aöf ye kayıt olalım diye yapılan protokoller ???? 2000-2003

Tepki Skoru
0
bizler aöf ye kayıt olursak meb le aöf arasındaki yapılan protokol unutuldu gitti. bizler 2. yılı doldurunca kadrolu usta öğretici 4. yılını tamamlayanlarda sınavsız atnacaktı? öyle anlaşmışlardı ama uygulanmadı.memuruz nette bir o.ö.ö 40 yaş mağduriyeti konusunda dile getirmiş. açık öğretim okuycaz diye boşuna debelendik.49.5 lerle boşa sene kaybettik.resmen kandırıldık.

Tepki Skoru
0
bu durumu hatırlatalım bence.zaten 133 bin açıktan bahsediliyo.belki işe yarar.ne dersiniz?

Tepki Skoru
0
bu durumu hatırlatalım bence.zaten 133 bin açıktan bahsediliyo.belki işe yarar.ne dersiniz?
sana katılıyorum bugün arıyacağım ve bu konudanda bahsedeceğim ben tam 8 yıldır milli eğitimde çalıştım ve 7 yılda dışarda 15 senedir okulöncesi öğretmenliği yapıyorum ayıp ya daha ne istiyorlar anlamadımki

Tepki Skoru
0
elfida hocam 2000-2003 teki o protokol yazısı bulunursa mahkemeye bile verebiliriz.ulaşırsanız paylaşında birlik olalım.diğer atanamayan arkadaşlar duyarsız kalmayın bizler bu kandırmacalarla aöy kayıt yaptırdık yalan mı???

Tepki Skoru
0
O.Ö.e gen mÜd anasayfasindan meb bİlgİlendİrmede bu durumu maİl attim sİzde atarsaniz sesİmİzİ duyururuz.

Tepki Skoru
0
Yarar hocam paylaŞirsaniz burada herkes farkina varir.veya maİl adreİmİ vereyİm maİl atin sİz bİlİrsİnİz.

Tepki Skoru
0
eğer alıntı yapıp paylaşırsanız çooook makbule geçer

Tepki Skoru
0
AÖF OÖLP kılavuzunda Milli Eğitim Bakanlığı ile Anadolu Üniversitesi arasında imzalanan protokol süresinin dolduğu belirtilmektedir. Bu ifade AÖF OÖLP mezunlarının atmasının yapılmayacağı anlamına mı gelmektedir?

Anadolu Üniversitesi ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol, KPSS sınavı sonucunda yapılacak atamalarda AÖF OÖLP mezunlarına öncelik verilmesine yöneliktir. Diğer bir ifade ile, belirlenen kontenjanlar göz önüne alınarak öncelikle AÖF OÖLP mezunlarının, daha sonra örgün eğitim veren eğitim fakültelerinden mezun öğretmen adaylarının atanmasına yöneliktir. Ancak bu protokolün süresi dolmuştur ve şu anda AÖF Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Programından mezun öğretmen adayları ile örgün eğitim veren eğitim fakültelerinden mezun öğretmen adayları eşit haklara sahiptir. Atamalar herhangi bir öncelik olmaksızın KPSS sınavından alınan puanlar doğrultusunda yapılmaktadır. Atamaların yapılmasında hangi üniversite ya da fakülteden mezun olunduğu değil, KPSS sınavında alınan puan esas alınmaktadır.

anadolu üniversitesi..
(işinize yarar mı bilmiyorum ama:)

Tepki Skoru
0
teşekkürler.ilk yapılan protokol 3 yıllıktı benim anladığım kadarıyla ilk 3 yıl aof ye giren bundan faydalanıyormu? yda faydalandımı faydalandılarsa ben neden faydalanmadım çünkü 2 yılında girdim ben aofye

Tepki Skoru
0
elfida hocam 2000-2003 teki o protokol yazısı bulunursa mahkemeye bile verebiliriz.ulaşırsanız paylaşında birlik olalım.diğer atanamayan arkadaşlar duyarsız kalmayın bizler bu kandırmacalarla aöy kayıt yaptırdık yalan mı???
arkadaşım bugün 03124131226 dan asım beyi aradım yarım saat konuştum bütün dertlerimizi dile getirdim bu protokoldende bahsettim ve ben tam 8 senedir meb na bağlı çalışıyorum 45 alabildim özel şartlardan dolayı ben kötü öğretmenmiyim dedim bizi lütfen yeni mezunlarla yarıştırmayın dedim bu haksızlığı bir şekilde düzeltin psikolojimiz

Tepki Skoru
0
arkadaşım bugün 03124131226 dan asım beyi aradım yarım saat konuştum bütün dertlerimizi dile getirdim bu protokoldende bahsettim ve ben tam 8 senedir meb na bağlı çalışıyorum 45 alabildim özel şartlardan dolayı ben kötü öğretmenmiyim dedim bizi lütfen yeni mezunlarla yarıştırmayın dedim bu haksızlığı bir şekilde düzeltin psikolojimiz bozuldu bebeğim var çalışamıyorum çoğu arkadaşımızda benim gibi lütfen yardım edin dedim adam çok iyi dinledi teselli etti ve hocam bekleyin sabredin bu konulardan haberdarız bunuda ileteceğiz çalışmalarımız var sabredin dedi

Tepki Skoru
0
arkadaşlar arayın ve sıkıştırın hak verilmez alınır başkalarının ne dediği ne yorum yaptığı umrumda değil bu durum bizim lehimize ve birlik olarak kullanalım ne kadar kişi kaldıkki sesini çıkarmayanlar belkide bizim sayemizde atanacaklar olsun onlarada hediyemiz olsun

Tepki Skoru
0
benden tam destek yarın arayayım ben bu noyu.ikimizden başka konuya bakan yok.

Tepki Skoru
0
yeliz ercan hocam destekkkkkkkkkkk
merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim malum dersler fazla girip zaman kaybetmek istemedim..ben burda olmasam bile herzaman destekçinizim..evet arkadaşlar bukonuda benimde bilgim var ama nasıl olacak bilemiyorum ama ne gerekiyorsa bende varım...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim ne yapmam gerekiyor sadece bu noyu mu arayacağız..ne diyeceğiz aradan zaman geçti önemserlermiki redchol arkadaşım o dönemin içindeydim ben yararlanmadığıma göre kimsede yararlanmamıştır merak etme arkadaşım...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle