Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bİz okuduk ta ne oldu?

Tepki Skoru
0
LÜÜtfen 2 yillik m.y.o. Okumayin. BoŞu boŞuna okuyorsunuz. EmeĞİnİze yazik. Mezun olunca dgs sinavina yerleŞİp devam edersİnİz dİyorlar. Yalaaaaaaaaaannnnnnn. AldiĞiniz derslerden muaf olucaksiniz dİyorlar. Yalaaaaaaaaaaaaaannnnn. BoŞa vakİt harciyorsunuz. Öss ye ÇaliŞip 4 yillik okul Öncesİ eĞİtİm ÖĞretmenlİĞİnİ kazanmaya bakin. Bİz okuduk ta ne oldu. Kocaman bİr hİİÇÇÇ. Yillarinizi harcamayin. 2005 mezunu :(

Tepki Skoru
0
LÜÜtfen 2 yillik m.y.o. Okumayin. BoŞu boŞuna okuyorsunuz. EmeĞİnİze yazik. Mezun olunca dgs sinavina yerleŞİp devam edersİnİz dİyorlar. Yalaaaaaaaaaannnnnnn. AldiĞiniz derslerden muaf olucaksiniz dİyorlar. Yalaaaaaaaaaaaaaannnnn. BoŞa vakİt harciyorsunuz. Öss ye ÇaliŞip 4 yillik okul Öncesİ eĞİtİm ÖĞretmenlİĞİnİ kazanmaya bakin. Bİz okuduk ta ne oldu. Kocaman bİr hİİÇÇÇ. Yillarinizi harcamayin. 2005 mezunu :(
Liseli stajerlerime bunu anlatmaya calısıyorum da .. Anlasalar..

Tepki Skoru
0
Arkadaşa aynenn katılıyorummm. Çok haklısın. Bende 2 yıllık okudum hiçbişey olmadı. 2 yıl oldu mezun olalı 2 yıldırr kocamannn biir HİÇ .. Başka bişey yok. Bende cevremde lisede okuyan tanıdıklarıma falan söylüyorum. Sakın gitme 2 yıllığa diye. Ne kadrolu çalışabiliyoruz ne açıköğretimden tamamlayabiliyoruz. Dgs de zor. Temelde matematik yok. BU hakların hiçbiri verilmiycekse 2 yıllıklarn bulunması çok saçma. kapatılmalı bence.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle