Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

bitlis tatvan ve van erciş seçecekler puanlarınız kaç lütfen yazarmısınız

Tepki Skoru
0
benim puanım 63.950 bitlis tatvan ve van erciş yazmayı düşünüyorum lütfen puanlarınız yazarmısınız bana gelmez diye düşünüyorum ölü tercih olmasın sonra

Tepki Skoru
0
su kenarları her zaman yüksek kapatıyor hele ki doguda kapış kapış diyorlar .. of nereyi yazacam ben puanla ya çok az zaman kaldı ben daha nereyi yazsam diye düşünüyorum

Tepki Skoru
0
su kenarları her zaman yüksek kapatıyor hele ki doguda kapış kapış diyorlar .. of nereyi yazacam ben puanla ya çok az zaman kaldı ben daha nereyi yazsam diye düşünüyorum
ben yazmadım ama 67.9 ve 69.4 alan iki arkadasım tatvanı yazdı başlardaki tercihlerine fakat hangi okullar bilmiyorum

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar benimde puanım 63.069 muş merkez ve urfa yazıyorum gelirmi yaaa çok istiyorum:(((

Tepki Skoru
0
arkadaşlar selam sizden bişey rica edicem manisa gördes çağdaş yasam anaokulu benim tercih sayfamda gözükmüyo bakanlığın sitesinde gözüküyo açık olduğu sizde gözüküyomu bi bakarmısınız

Tepki Skoru
0
bnde 67.725 tatvan ve erciş yazdm.bakalım hayırlısı kaç puanlılar atanacak...

Tepki Skoru
0
hocam tatvanı yazmaktansa bitlisten ahlat ve adilcevazı yazmak daha ii olur diyorum çünkü nişanlım orda görev yapıyor oralar tatvandan daha güzel ama daha küçük. erciş vanın en büyük ilçesi diyolar bence 63 puanla oralar size gelir okullara dikkatli bakmanızı tavsiye ederim

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle