Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

BİTKİLER

Tepki Skoru
0
[size=medium][/size]Arkadaslar bu hafta konumuz bitkiler ama elimde yeterince etkinlik örnegi yok daha farklı ve dikkat cekici etkinlikleriniz varsa yardımcı olursanız sevinirin...

Tepki Skoru
0
evet onlara baktım orda cok guzel etkınlıkler var ama 2 hafta bitkiler konusunu alıcaz ve malesef cok az etkinlik var oyuzden yardım istedim farklı etkinlikleriniz varsa paylasımlarınızı beklıyorum simdiden tesekkur ederım

Tepki Skoru
0
merhaba aklımda olan ama daha uygulamadığım bi etkinlik var çocuklara ilk önce bitki çeşitlerinden hangisini yapmak istediği sorulur(çiçek,meyve,sebze) örn çiçek dedi hangi çiçeği yapmak istediği sorulup onu çizip boyaması veya materyaller vererek onu geliştirmesi istenir. öğretmen kartondan büyük bi sepet hazırlar çocukların yaptıkları bu faaliyetleri sepete yapıştırır ve sergiler etkinliğimizin adı ise"bitki sepeti" umarım yararlı olur. bu arada stajerim öğretmenim beğenicek mi bakalım yaptıktan sonrada resmini yayınlarız artık:D

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle