Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bit

Tepki Skoru
0
organlardan yola çıkarak tek çift kavramını veriyorum. bilmeceler sorarak hikayeye geçiş yapacağım. yarım kaşık duvara yapışık bilemediler ipucu veriyorum.başımızda 1 çift organ sağlı sollu yerleşmişlerdir. sık bitlenen bir öğrencimin cevabı buldum buldum bit öğretmenim. güleyim mi ağlayayım mı bilemeden şaşkınca bakındım .çocuk biti fazla benimseyip kendine organ yapmıştı.

Tepki Skoru
0
Süper arkadaşım.Bende böyle anılar pek olmuyor sınıfımdaki öğrenciler biraz kalbur üstü ailelerin çocukları.Ama köyde çalışırken buna benzer anılarım oluyordu

Tepki Skoru
0
süper arkadaşım.bende böyle anılar pek olmuyor sınıfımdaki öğrenciler biraz kalbur üstü ailelerin çocukları.ama köyde çalışırken buna benzer anılarım oluyordu
arkadaŞim benİm ÖĞrencİlerİme saÇ kontrolÜ yapmiŞtim baktim kİ sİrke var aİlelerİ ÇaĞirip Şampuana almalarini sÖyledİm Çocuklardan İkİ tanesİ eve sevİnerek gİtmİŞler eve Çikana kadar her kapiyi Çalip bİzde bİt var dİye sevİnerek gÖstermİŞler tabİ ben ÖĞrencİler bozulmasin dİye aÇiklama yapiyorum normal bİŞey olabİlİr Şampuanla yikayinca geÇer kÜÇÜk bİr bÖcek saÇiniza gelmİŞ yumurtabirakmiŞ falan Çocuklar neyapsin İyİ bİŞey sanmiŞlar ertesİ gÜn velİ anlatinca Çok gÜlmÜŞtÜk :) :)

Tepki Skoru
0
yemek problemi olan biöğrencimin annesi okula geldi.Biz annesiyle bu konuda konuşurken bizimki yanımıza gelip
-Keşke babam seninle evlenseydi sen beni yemek için zorlamıyorsun demez mi? ne yapacağımı şaşırdım gülsem mi:) ağlasam mı:( hesabı.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle