Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Birkaç oyunn

Tepki Skoru
0
ZAVALLI PİSİ
çocukların arasından bir ebe seçilirve kedi olur.kedi hangi arkadasının önüne gelirse miyav miyav der..kimin yanına gittiyse o çocuk da zavallı pisi diye basını oksar.bu arada hiç gülmemelidir.eger kediye kim gülerse o ebe olur.
KAHKAHA OYUNU
çocuklar halka olurlar.içlerinden biri topu havaya atar.herkes top düşünceye kadar güler.top düstügü zaman gülme biter.eger top yere düstügü halde gülmeye devam eden varsa komik bi taklit yapabilir..
ÖRÜMCEK GEZDİRME
çocuklar halka şeklinde oturur.ögretmen sag elinin parmaklarını oynatarak çocuklara bu benim örümcegim sizin örümcekleriniz nerde der.çocuklarında ellerini örümcek gibi hareket ettirmeleri saglanarak çesitli yönergelerle örümcek gezdirilir.örümcekler kafamızda geziyor,simdi ensemize geçtiler,sag omuzumda zıplıyor,alnımızdalar,burnumuzdalar.....
:11:

Tepki Skoru
0
bisey degil.. kahkaha oyununu tavsiye ederim çok zevkli oluyo

Tepki Skoru
0
bu oyunları ilk defa duyuyorum eminim çok eğlencelidir fatmacık teşekkürler! :36_11_6::36_11_6::36_11_6:

Tepki Skoru
0
Nuray hanıma katılıyorum,bende ilk defa duydum oyunu ama harika.

Tepki Skoru
0
onlar gülerken bende gülüyorum zevk alarak oynattıgım oyunlardan ama kısa süre oynatılmalı

Tepki Skoru
0
zavallı psi oyunu da çok keyiflidir.kedi güldürmek için diğerleri gülmeme için çok uğraşıyorlar.bir öğrencim kimse gülmedi diye ağlamıştı bir seferinde canım yaaa(((

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle