Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bİrİ bana nasil tercİh yapacaĞimi aÇiklayabİlİr mİ ? =(

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar...
Site de çok gezindim ama yardımcı olucak bi konu bulamadım :S bu sene ilk kez kpss sınavına gırdımnasıl tercih yapacagımı bılmıorum puanım 60 ama kadrolu sözleşmeli ne olursa istiyorum. Lütfen yardımcı olun bana :( eğer böyle bi konu varsa da beni o sayfaya yönlendirir misiniz lütfen

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
merhaba hocam öncelikle tabi kadrolu olarak istediğiniz iller içinde doğu görevi sayılan yerleri yazmanızda fayda var sonrasında ise sözleşmeli olarak merkezleri yazmanızı tavsiye ederim sözleşmeli yazdığınız zaman özür grubu hariç tain hakkınız bulunmadığınızdan sözleşmeli olarak yazacağınız illerde uzun süre kalacağınızı hesaba kataraa k ona göre diklatli tercih yapmanızda fayda var. sözleşmeli yazacaklarınızın hepsini il ilçe merkezi yazın derim . illaki de atanayım neresi olursa derseniz ise 22. tercih olarak neresi olursayı işaretlemeniz gerekmektedir başka kafanıza takılan soru var ise yardımcı olurum seve seve :)

Tepki Skoru
0
Hocam açıklamalar için çok teşekkür ederim kadrolu ya da sözleşmeli farketmez sadece atanmak istiyorumben :) ama doğu sınırlarını düşünmüyorum şimdilik.
şimdi bu atamaları ne zaman yapıcaz, seçeceğimiz okulları nerden nasıl bulucaz ben bunların hüç birini bilimiorum :S

Tepki Skoru
0
pazartesi ya da saı büyük ihtimalle tbn puanlar ve kontnjanlar açıklanır.25 kasım-3aralık tercih dönemi.6 aralık ta da atamalar.puannız tbn puanınızn üstündeyse tercih sayfanızda okulları görebilirsiniz.

Tepki Skoru
0
merhaba hocam öncelikle tabi kadrolu olarak istediğiniz iller içinde doğu görevi sayılan yerleri yazmanızda fayda var sonrasında ise sözleşmeli olarak merkezleri yazmanızı tavsiye ederim sözleşmeli yazdığınız zaman özür grubu hariç tain hakkınız bulunmadığınızdan sözleşmeli olarak yazacağınız illerde uzun süre kalacağınızı hesaba kataraa k ona göre diklatli tercih yapmanızda fayda var. sözleşmeli yazacaklarınızın hepsini il ilçe merkezi yazın derim . illaki de atanayım neresi olursa derseniz ise 22. tercih olarak neresi olursayı işaretlemeniz gerekmektedir başka kafanıza takılan soru var ise yardımcı olurum seve seve :)
Nihal hocam 26. tercihi tavsiye edecektiniz heralde naçizane düzelteyim dedim.))

Tepki Skoru
0
Teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun gerçi 60 puan ile nereleri yazacabileceğim muamma :)

Tepki Skoru
0
evli ve cocuklu kimseler harici olanlar bence 26 işaretlenmeli.seneye ne olcağı bellı değil.bir an önce atanmak gerek

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle