Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Biraz akıl lütfen

Tepki Skoru
0
Ben lise son sınıf öğrencisiyim aklım çok karışık hedefim 4 yıllık o.ö ama pek össye çalışamadım.2 yıllık geçiş hakkımı kullanıp 4 yılla uzatmayı düşünüyordum ama çok zor diyorlar.ailemde aöf istiyor.aklım karıştı seneye hazırlanıp girim diyorum ama olmazsa 2 yıllık hakkımda bitecek biraz akıl lütfen:36_3_12:

Tepki Skoru
0
elindeki fırsatı kaçırma bence seneye hazırlanıyım dersen senın bır sene kaybın olur acelem yok dersen seneye gırersın 4 yıllık fakulte okursun....

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşım benim bildiğim 2 yıllıklardan artık aof de yıla tamamlama yok örgünden de geçiş yapmak gerçekten zor.benim önerim aof yi tutdurman emin ol örgünden farkı yok tabi örgünü kazanırsan daha iyi.ama 2 yıllık bana göre vakit kaybı mezun olsan devletde kadrolu çalışamazsın.kolay gelsin yolun uzun ve zor biz geçtik yıprakdık.inş sen bizim kadar yıpranmazsın.

Tepki Skoru
0
öneri ve fikirlerinize çok teşekkür ederim gerçekten çocukları çok seviyorum ve bu yüzden memur olarak köylerdeki çocuklara eğitim vermek istiyorum 2 yıllık okursam ancak kreşlerde iş bulabilirim ama benim amacım yardıma ihtiyacı olan yavrularımıza eğitim vermek

Tepki Skoru
1
2 yıl okuyan bir üyemiz vardı 30 lu yaşlarda ve geçen yıl 2 çocuğu olmasına rağmen dgs yi kazandı ve şuanda 4 yıla tamamlıyor...
İyi düşün bence...

hfz

Tepki Skoru
0
ençok istediğin yerleri en üste kararsız olduklarını sonlara yaz terçihlerinde . sonrası na bakarsın

Tepki Skoru
1
pretty gerçekten öylemi 30 yaşında yani bi nevi eski mezun sanırım 2 yıllık çocuk gelişimi bölümünümü okudu. Acaba nasıl girebildi hangi üniversiteye ben 2004 mezunuyum ilk mezunken tercihimi yapmadım ve şuan çok pişmanım:( hala bekliyorum girmek için:( Sanada tavsiye arkadaşım 2 yıllık dahi olsa bile oku sonuçta dgs sınavı var kazanma şansında yüksek olur hakkında hayırlısı inşallah:)

Tepki Skoru
0
sen okuldan çok puan veriyorlar bende lise son sınıfım 4 yıllık olmadı ozel tutuyor bende gitmek istemiyorum yada dikey geçiş hakımı kullanacam daha puanımla tercih yapacam sana kaç puan veriyor okul

Tepki Skoru
0
Ben lise son sınıf öğrencisiyim aklım çok karışık hedefim 4 yıllık o.ö ama pek össye çalışamadım.2 yıllık geçiş hakkımı kullanıp 4 yılla uzatmayı düşünüyordum ama çok zor diyorlar.ailemde aöf istiyor.aklım karıştı seneye hazırlanıp girim diyorum ama olmazsa 2 yıllık hakkımda bitecek biraz akıl lütfen:36_3_12:
canım benim kafanı fazla karıştırma. benim tavsiyem 2 yıllık tercih etmemenden yana .eğer puanın yeterse açıköğretimi yazmanı tavsiye ederim. bende örgün başlamama rağmen açıköğretim okulönc öğretmenliğine geçtim ve halimden memnunum. 1 yıl bile ertelemek zaman kaybı diye düşünüyorum herzaman.

2 yıllık tercih etme dememin sebebi kadrolu öğretmen olarak hiç bi zaman devlete atanamıyosun. senin ne istediğin de önemli tabi . sadece üniv mezunu olmaksa amacın onuda tercih edebilirsin. 2 yıl okuyayım belki özellerde çalışırım diye düşünüyorsan umudunu kırmak istemem ama gerçekten zor. ama imkansız değil.

2 yıllıktan 4 yıllığa geçiş konusunda bişey söyleyemeyeceğim ama çalışırsan hiç bişi imkansız değil.

öptüm canım kendine iyi bak. aileninde bi fikrini al.

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim hepinize öss puanım 305 4 yıllık fakülteleri yazdım en sonada aöf yazdım kısmet artık sonuçları beklemekkaldı şimdi.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle