Ben lise son sınıf öğrencisiyim aklım çok karışık hedefim 4 yıllık o.ö ama pek össye çalışamadım.2 yıllık geçiş hakkımı kullanıp 4 yılla uzatmayı düşünüyordum ama çok zor diyorlar.ailemde aöf istiyor.aklım karıştı seneye hazırlanıp girim diyorum ama olmazsa 2 yıllık hakkımda bitecek biraz akıl lütfen:36_3_12:
canım benim kafanı fazla karıştırma. benim tavsiyem 2 yıllık tercih etmemenden yana .eğer puanın yeterse açıköğretimi yazmanı tavsiye ederim. bende örgün başlamama rağmen açıköğretim okulönc öğretmenliğine geçtim ve halimden memnunum. 1 yıl bile ertelemek zaman kaybı diye düşünüyorum herzaman.
2 yıllık tercih etme dememin sebebi kadrolu öğretmen olarak hiç bi zaman devlete atanamıyosun. senin ne istediğin de önemli tabi . sadece üniv mezunu olmaksa amacın onuda tercih edebilirsin. 2 yıl okuyayım belki özellerde çalışırım diye düşünüyorsan umudunu kırmak istemem ama gerçekten zor. ama imkansız değil.
2 yıllıktan 4 yıllığa geçiş konusunda bişey söyleyemeyeceğim ama çalışırsan hiç bişi imkansız değil.
öptüm canım kendine iyi bak. aileninde bi fikrini al.