Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bir sorunum var

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bir öğrencimin annesi oğlunun okulda neler yaptığını anlatmaması konusunda şikayyetçiondan gönderdiğim haber kağıtlarını da sürekli servisinde bırakıyomuş annesi hiç bir şeyden haberim olmuyor diğer öğrenciilerin annelerinden öğreniyorum diyor.Evde de kendilerini dinlemiyormuş anne ve babsına karşı sinirli tavırlar sergiliyormuş.Okulda arkadaşlarıyla herhani bir uyum problemi yok.Grup etkinliklerine katılıyor.Tek başına bir şeyler söylmek istiyor.ben anne ve babsının ondan daha fazla bir beklenti içerisinde olduklarını düşünüyorum.akşamları okulşa gitmek istemediğini söylüyormuş ama sabah kalktığında istekli geliyormuş.ben bu durumda hem aile için hem de öğrencim için ne uyapabilirim?

Tepki Skoru
0
Her çocuk okulda neler yaptığını çevresindekilerle paylaşmayabilir.Anlatılacak olan her neyse aile için önemli görünse de çocuk açısından o kadar önemli görünmeyebilir.Aile çocuğa değişik şekillerde yaklaşmayı denemeli.Onun oyunlarına eşlik ederek, konuyla ilgili hayali hikayeler anlatma yada tamamlamayla bir çok şeyi öğrenebilirler.Aile katılımına önem ver.Öğretmenim, notu kaybolmayacak şekilde gönderirsen sorun ortadan kalkar.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle