Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

bir sorum var

Tepki Skoru
0
yeni başladığım okulda ki kadrolu hoca burada sınıf boyaları zarar görmesin diye duvarlara bir şey yapmıştırmuyoruz dedi ben grafiklerimi nerede sergileyeceğim :/ neyle yapştırrsam boyalar kalkmaz yardımistiyorum
konu yanlış açtım galiba kusura bakmayın

Tepki Skoru
0
pano var ama yetmez küçük hocam bir tane daha pano alalım olmazsa
shadowseda bunu hiç duymadım :/ bir kırtasiyeye sorayım teşekkrler arkadaşlar :)

Tepki Skoru
1
hayriye hocam seda hanım patafix demek istemiş olabilir belki.Onlar iz yapmıyor kitapçılarda ya da yapı marketlerde bolca var eğer doru anladıysam:)

Tepki Skoru
0
peki hocam benimde bilgim olmadığı için bilemedim ben onu :D

Tepki Skoru
0
Hayriye öğretmenim,biz de bu yıl duvarlarınımızı yeni boyattık ve duvarlara herhangi bir şey yapıştırmamızı istemiyor müdürümüz;büyük ebatlarda üç pano ve önceden sınıfta bulunan panolar sorunumuzu çözdü şimdilik.Patafix kullandık geçen sene,grafiklerimiz sürekli yere düşüyordu ve grafikleri çıkartırken de duvar boyası zarar görmüştü.

Tepki Skoru
1
patafix de kalite kalite figen hocam.Ancak en iyisi bile dediğiniz gibi uzun ömürlü olmuyor aniden düşüyor.Pano işi en garanti yöntem:)

Tepki Skoru
0
Hayriye öğretmenim,biz de bu yıl duvarlarınımızı yeni boyattık ve duvarlara herhangi bir şey yapıştırmamızı istemiyor müdürümüz;büyük ebatlarda üç pano ve önceden sınıfta bulunan panolar sorunumuzu çözdü şimdilik.Patafix kullandık geçen sene,grafiklerimiz sürekli yere düşüyordu ve grafikleri çıkartırken de duvar boyası zarar görmüştü.
bizde de durum aynı..bant,patafix mahvetmiştik :) bu sene duvarları pano ile kaplamakta çare gördü müdürümüz.camları da süsleyemiyoruz,kapıları da..mevcut grafiğimi nereye yapacağımı düşünüyorum ben de..

Tepki Skoru
0
teşekkürler arkadaşlar sonkararımız pano olacak o zamn sağolun :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle