Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

BİR ŞEHİDİMİZİN ARDINDAN...

Tepki Skoru
0
GEÇTİĞİMİZ GÜN SİLVAN DA ŞEHİT OLAN ASKERLERİMİZDEN BİRİ DE HEMŞEHRİM (OSMANİYE-KADİRLİ) TOLGA KARGIOĞLU'YDU.AİLESİNE,SEVENLERİNE VE TÜM KADİRLİ HALKINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYOR İNŞALLAH BAŞKA TOLGALARIN SAÇMA SAPAN BİR ŞEY YÜZÜNDEN GENÇ YAŞTA TOPRAK OLMAMALARINI DİLİYORUM RABBİMDEN.ARKADAŞLAR GELİP TE BİR GÖRSENİZ KADİRLİ ŞEHİTLER MEZARLIĞINI.İÇİNİZ PARÇALANIR BİR YANDAN BİR YANDAN DA GURUR DUYARSINIZ BİZİM GİBİ.ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR SÖZÜ O KADAR DOĞRUKİ...İNŞALLAH O ŞEHİTLERİMİZ BİZLERE HAKLARINI HELAL EDERLER..

Tepki Skoru
0
esmaögretmen' Alıntı:
GEÇTİĞİMİZ GÜN SİLVAN DA ŞEHİT OLAN ASKERLERİMİZDEN BİRİ DE HEMŞEHRİM (OSMANİYE-KADİRLİ) TOLGA KARGIOĞLU'YDU.AİLESİNE,SEVENLERİNE VE TÜM KADİRLİ HALKINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYOR İNŞALLAH BAŞKA TOLGALARIN SAÇMA SAPAN BİR ŞEY YÜZÜNDEN GENÇ YAŞTA TOPRAK OLMAMALARINI DİLİYORUM RABBİMDEN.ARKADAŞLAR GELİP TE BİR GÖRSENİZ KADİRLİ ŞEHİTLER MEZARLIĞINI.İÇİNİZ PARÇALANIR BİR YANDAN BİR YANDAN DA GURUR DUYARSINIZ BİZİM GİBİ.ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR SÖZÜ O KADAR DOĞRUKİ...İNŞALLAH O ŞEHİTLERİMİZ BİZLERE HAKLARINI HELAL EDERLER..
Allah rahmet eylesin.. yeter artık, şehit vermeyelim.. ne zaman bitecek bu acılar?.. Dediğin gibi öğretmenim; "inşallah onlar bize haklarını helal ederler.."

Tepki Skoru
0
neden insanlar bu şekilde ölüyor,neden asker annelerinin yüreği yanıyor,neden durdurulamıyor bu ihanet....?
neden?ler niçin bitmiyor.
bir arkadaşım bana mesaj atmış."bunu protesto edelim ve msn mizde ismimiz yazan yere (w) yazıp solmuş gül koyalım "
ben yaptım.belki hiçbirşeye faydası olmaz ama şimdi ve daima bu ihaneti protesto ediyorum,kınıyorum.
esmacım teşekkürler.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Geçen hafta şehit olan Ökkeş ONAYLI OSMANİYE-DÜZİÇİ liydi.
Bu akşamda 3 şehit haberi geldi.
Tüm şehitlerimizi Allah nur içinde yatırsın.

Tepki Skoru
0
O AZİZ ŞEHİTLERİMİZ UĞRUNA YILLARDIR NEFES ALMAKTAYIZ

ANCAK BU GÜZEL VATAN HİÇ BİR ŞEKİLDE BÖLÜNEMEZ - İZİN VERMİYORUZ !!!

ŞEHİTLER ÖLMEZ!!! ONLAR BİZİM HER AN YANIMIZDA İNŞALLAH HAKLARINI HELAL EDERLER BİZE

YETER ARTIK DURSUN BU TERÖR DAHA KAÇ MASUM CAN GİDECEK

ÇOK ÜZGÜNÜM ALLAH ŞEHİT AİLELERİNE SABIR VERSİN İNŞALLAH

Tepki Skoru
0
arkadaşlar aynı acıları paylaştıgımız bu konuda birde şehit düşen askerlerimizin ailelerini unutmayalım. askerlik görevlerini yaperken şehit düşen askerlerimizin ailelerine birde aidat baglanırken çıkarılan zorlukları kıbrıs gazisi bir babanın oglu olarak çok iyi biliyorum. kıbrıs gazilerine ilk maaşları 1974 yıllında yapılan savaştan sonra 1987 de baglandı ve doguda şehit olmuş binlerce askerimizin ailelerine halla maaş baglanmamış veya bazıların ki iptal edilmiş evlerine haciz gitmiştir. şehitlerimiz yanlış bir şey yapmamışlar en muzzafer erişilmez makkama kavuşmuşlar ama ailelerini unutmak yazık bizlere yazık bunu yapanlara. bende askerlik yapmadım agustosta gidecegim inşallah şehitlik mertebesiyle şereflendirilirim.

Tepki Skoru
0
hepsine Allah'tan rahmet ailelerinede sabır diliyorum gerçekten bu aralar çok şehit veriyoruz ve hepimizin yüreği sızlıyor "YETER ARTIK"

Tepki Skoru
0
Yeter artık Neden bu kadar fazla şehit veriyoruzzz HEP BU TERÖR BELASI YÜZÜNDEN ALLAH BELESINI VERSIN BU PKKNIN

Tepki Skoru
0
Rabbim tüm şehit ailelerine sabırlar versin. O kötü niyetli insanlar hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar. İnşallah daha fazla şehit vermeden bu olaylar son bulur..

Tepki Skoru
0
DUYARLILIĞINIZ İÇİN HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR.DÜN 3 ,BUGÜN 2 ONDAN ÖNCEKİ GÜN ,DAHA ÖNCEKİ GÜN...HERGÜN ŞEHİT HABERİ DUYAR OLDUK ARKADAŞLAR.NOLACAK BU GİDİŞAT YAAA .YAZIK DEĞİL Mİ BU VATAN EVLATLARINA,ANALARINA..VE NE HİKMETSE ŞEHİT OLAN HEP FEDAKAR ASKERLERİMİZ,GARİBAN MİLLETİMİZİN GARİBAN ÇOCUKLARI.

Tepki Skoru
0
DENİZ HOCAM İNŞALLAH KARDEŞİNİZ VE TÜM VATAN EVLATLARI SAĞSALİM GİDER ASLANLAR GİBİ VATANİ GÖREVLERİNİ YERİNE GETİRİR VE SEVDİKLERİNE KAVUŞURLAR.

Tepki Skoru
0
Kaç evlat daha ölmeli kaç ana daha ağlamalı?...............nerde hani bu sorunun cevabıı yok işte....
Allah tüm askerlerimizn yardımcısı olsun...
Yeni gidecek arkadaşlarımıza da güç kuvvet versin emanetleri Allaha ...

Tepki Skoru
0
Bugün Manisada şehit yarbayımızın cenazesi vardı.İnanır mısınız sokaklar cumhuriyet mitingi kadar çok kalabalık oldu.insanlar tek yürek oldu herkezin gözünde yaş vardı.herkez pkk yı lanetliyodu.evlere bayraklar asıldı.Dualar edildi..Allah askerlerimizi korusun.Vatan saolsun...

Tepki Skoru
0
TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM...RABBİM ÖNCELİKLE AİLELERİNE SABIR VERSİN....SONRA DA YÜCE TÜRK MİLLETİNE!!!!!!!

Tepki Skoru
0
arkadaşlar biz türk milletinin evlatları olarak can vermeye hazırız. ama böyle şerefsizce degil. benim bir kardeşim askerliğini mayıs ayında bitirdi. bir kardeşim 20 günlük asker ve bende hayırlısı ile agustosta askere gidecegim. belki ailem korkabilir ama ben korkmuyorum mertebelerin en güzeline kavuşmak varişin içinde. şehit olmak bu kadar basit degil. ama geride kalanlar allaha emanet kalıyor. bizler sahip çıkmıyoruz. bir nebze rahatlatmak bizim devletimizin elinde. allah onların şafaetinden bizer nasip eylesin

Tepki Skoru
1
ALLAH TÜM ASKERLERİMİZİ VE GÜZEL ÜLKEMİZİ ŞER DÜŞÜNCELİ İNSANLARDAN KORUSUN. ASKERE GİDECEK OLAN KARDEŞLERİMİZİN DE SAĞ SALİM YUVALARINA DÖNMELERİNİ NASİB EYLESİN İNŞALLAH.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ! RUHUNUZ ŞAD, MEKÂNINIZ CENNET OLSUN!

Tepki Skoru
0
her gün yeni bir şehit haberiyle uyanıoruz. hep biz kayıplar verioruz ..neden hala sınır ötesi harekat yapılmıo  kaç tane daha şehit vermemiz gerek!!!

Tepki Skoru
0
ŞEHİTLERİMİZİN MURADI.

Biz,üç değer uğruna,yemin etmiştik.
VATAN,BAYRAK ve MİLLET sağolsun, yeter!
Bu üç değer uğruna,candan geçmiştik.

Üç değer sevdamızdı,YARADAN şahit.
Savaşmışız uğruna,gelince vakit.
Seve seve can verip,olduk hep ŞEHİT.

ŞEHİTLER kınalıdır,ak'lıdır bilin!