Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

bir mucize lazım...yardım...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben kadroluyum, 16 haziranda 2011 stajerliğim kalkıyor. eşim askerden yeni geldi yedek subay olarak yaptı. 9 ay sigortası yattı yani 17 martta bitirdi. aynı şehirde 1 mayısta işe başlıcak.temmuza kadar 3 ay yapar 9 ayda askerlik 1 yıl sigorta yapıyor.ben ağustosta eş durumu tayini isteyebilirmiyim.(tabi tayinler ağustostaysa :( ay hiç bişi bilmiyorum ve bulamıyorum Allah rızası için bilgilendirin...

Tepki Skoru
0
hocam ben aynı şehirde bir yıl çalışmış olması gerekiyor diye biliyorm ama..bence siz okul idarecilerinize danışın araştırsınlar bilmiyorlarsa da....

Tepki Skoru
0
herkes bişey söylüyor kimse tam olarak bilmiyor herhalde hocam sendikalara sordum askerlik sayılır diyorlar

Tepki Skoru
0
hocam ben de bu konudan müzdaribim sormayın..ama askerlik özel durum osayılabiliyordur belki de..bence direk gidin milli eğitim müdürlüğüne sorun en doğru bilgiyi onlar verecektir..

Tepki Skoru
0
hocam aynı ilde 1 yıl çalışmak zorunda değil ev arkadaşım şubat atamasında gitti.eşinin 365 gün sigortası vardı ama aynı yerde değil o uygulama değişmiş.

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
arkadaşlar ben kadroluyum, 16 haziranda 2011 stajerliğim kalkıyor. eşim askerden yeni geldi yedek subay olarak yaptı. 9 ay sigortası yattı yani 17 martta bitirdi. aynı şehirde 1 mayısta işe başlıcak.temmuza kadar 3 ay yapar 9 ayda askerlik 1 yıl sigorta yapıyor.ben ağustosta eş durumu tayini isteyebilirmiyim.(tabi tayinler ağustostaysa :( ay hiç bişi bilmiyorum ve bulamıyorum Allah rızası için bilgilendirin...
geriye dönük başvuru tarihinizden önce 360 günü doluyorsa tabi başvura bilirsiniz. inş olur hayırlı haberlerinizi alırız.

Tepki Skoru
0
Sayın Hocam,

1-) Asker öğretmenlik hizmet süresinden sayılır ama siz, eşinizin yedek subay olarak görev yaptığını söylüuyorsunuz... Yedek Subay olma durumunda, Hizmet süresinden sayılmıyor. Onu Başta bilesiniz....

2-) Eşlerden Birisinin 1 yıl Sigortasının yatması durumunda, Eşler Tayin isteyebiliyor ama 1 YIL ve DAHA FAZLASINda...

3-) 3. sü ve Acı bi ihtimalde, Özür gurubu tayinlerinin AĞustostan önce olacağıdır. Ağustosta zaten yeni Alımlar olacaktır. yeni ALım OLmadan önce Mutlak Surette Özür Gurubu tayini(Sağlık,eş,eğitim)
olur. Kanımca Haziranın Sonuna Dek Yapılır...

Bu Durumda, Şubattaki Eş durumu tayinine kalabilrsiniz Ama ALŞlahtan Ümit Kesilmez, İnşallah bi Sıkıntıda Kalmadan Tayin İstersiniz.... Kolaylıklar dilerim...

Tepki Skoru
0
bilgilendirmeleriniz için teşekkürler arkadaşlar.hayırlısı olur inş. hocam Asker öğretmenlik hizmet süresinden sayılır yazmışsınız ama benim eşim öğretmen değil. mühendis özel sektörde çalışyor. askerliği as.teg. olarak yaptı onun için 9 ay sigorta yattı askerde şimdi askerlik bitti işe başladı 3 ayda çalışssa:( bişeyler öğrenirseniz paylasırsanız sevinirim. teşekkürler.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle