BİR İZLEYİNİZ! POLİSİN ANLATTIĞI ÇOCUK DRAMI!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MELİKEM1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@MELİKEM1
http://www.okuloncesiforum.org/uploads/fc0ecc4f81.rar

BNE ÇOK ÜZÜLDÜM! SİZ DE ÜZÜLÜN DİYE DEĞİL! UYARILARI İÇİN BİLGİLENİN DİYE BURAYA EKLEDİMMMM!!!!!!!!:36_1_6::36_1_6:

TEŞEKKÜRLER ABLACIM..ÜZÜLMEMEK ELDE DEĞİL DOĞRUSU:(ÇOK ETKİLENDİM YAAA DAHA 4 YAŞINDAYMIŞ !!! UFACIK DAHA :(:(:(:(
:36_1_6::36_1_6:

NERMİN' İM GÜZELİM. NELER OLUYOR HAYATTA! O ANNE BABA NELER HİSSETTİ KİMBİLİR! ÇOKKKK ACI BİR DURUM! ONLARA ALLAH SABIR VERSİN! TÜM ÇOCUKLARIMIZI DA YARABBİM KORUSUN !!!!!!!!

AMİN ABLACM AMİİNNNN

ay çok kötü oldum yaaaaaaa..........

inanım o kadar kötü oldum ki göz yaşlarımı tutamadım ileride anne olmaktan bile sırf bunlar yüzünden korkuyorum Allah kahretsin bunları . ne diyeyim

çok üzücü bir olay.kelimeler inanın nefretimi,kinimi anlatmaya yetmiyor.boğazımda birşeyler düğümleniyor.oğlumu dışarı bile çıkarmaya korkuyorum.hep yanında bende dışarı çıkıyorum.nereye kadarda oğlumu koruyabilirimbilmiyorumki.herhalde ilerde çocuklarımızın yanına birde koruma tutacağız.

bunu yapanlar nasıl insanım diye ortalarda dolaşır anlayamıyorum iğrenç bir durum

biz neler görmedik ki!?
6 aylık çocuğa tecawüzün de haberleri wardı ya bi süre önce..
anlamıyorum nasıl bir karakter, nasıl bir kişilik bu böyle, nasıl bi mide anlayamıyorum.
Allah korkusu yok artık bu belli de, hiç mi kardeşi, yeğeni bişeyi yok bunların!?
biz dokunmaya, öpmeye korkarken...

bu we bu tip insanların ailesini, yetiştirilişini çok merak ediyorum. bu yüzden psikiyatr olmayı çok istemiştim.

bizim ailemiz belli, yetiştirilişimiz belli. biz niye böyle bişey istemiyoruz, düşünmüyoruz?!?!?
bunlar nasıl eğitildi böyle?!
anlayamıyorum!!!!!!!!

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri