Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bir bakın derim arkadaşlar lütfen

Tepki Skoru
0
arkadaşlar slm sizce 2010 alım ne kadar olur bi tahmini olan varmı bir çok ilde sınıf ögretmenleri ok.önc.sertifikasını aldılar bile ve ücretli çalışıyorlar seneye gerçekten sınıf ögretmenleride atanırmı lütfen paylaşalım

Tepki Skoru
0
ne sertifikası ve hangi iller resmi birşeyler yazabilirmsin??

Tepki Skoru
0
kayseride sınıf ögretmenligi mezunları okulöncesi sertifikası almışlar ve ücretli ok.önc.ögretmeni olarak çalışıyorlar

Tepki Skoru
0
Okul Öncesi Öğretmen İhtiyacının Sınıf Öğretmenleri ile Giderilmesi :.
Okullarımızdaki okulöncesi öğretmen ihtiyacını karşılamak üzere, Bakanlığımız emri gereği;
1 – İlimizde görevli sınıf öğretmenlerinden norm kadro fazlası olup, isteği üzerine kadrosu bulunduğu okulda kalmak kaydı ile 60 saatlik okul öncesi eğitimi seminerine katılanlar,
2 – Sınıf öğretmeni olup, kadrolu veya sözleşmeli olarak atanamayanlardan 60 saatlik okul öncesi eğitimi seminerine katılanlar,
okul öncesi öğretmeni olarak ( 2. Maddede belirtilenler ücretli öğretmen olarak ) görevlendirileceklerdir.
60 saatlik okul öncesi eğitimi seminerine başvuru
Görev almak isteyenlerin, 60 saatlik okul öncesi eğitimi seminerine katılmak üzere 20.10.2009 tarihine kadar İl Millî Eğitim Müdürlüğü atama bölümüne başvurmaları gerekmektedir.
Seminerin başlama tarihi ve yeri başvuru esnasında ilgililere duyurulacaktır.
bizim il mem sitesinde böyle yakında eğitimlere başlanıcak bu sene kpss kazanamayan ve okulda norm fazlası olanlara istedikleri dahilinde bu kursa sokup sınav yapıp okul öncesi öğretmenleri olarak göreve başlatıcaklar

Tepki Skoru
0
Konu: Ücretli öğretmen görevlendirilmesi
............. VALİLİĞİNE
(Milli Eğitim Müdürlüğü)
İlgi: a)16/l2/2006 tarihli ve 26378 sayılı Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine ilişkin Kararı.
b) 07.07.2009 tarih ve 80 sayılı Talim ve Terbiye Kurulu Kararı Okul Öncesi eğitim hizmetlerinin daha etkin ve verimli olarak yürütülmesi, 9. Kalkınma Planında belirlenen okullaşma hedeflerinin gerçekleştirilmesi ve öğretmen ihtiyacını karşılanması amacıyla 2009/2. atama döneminde ilinize kadrolu/sözleşmeli okul öncesi öğretmeni ataması yapılmıştır. Bu atamaya rağmen okul öncesi eğitimi öğretmeni ihtiyacını karşılanamaması halinde okul öncesi eğitim alanından mezun yüksek Öğrenimliler (lisans-ön lisans) ders ücreti karşılığı görevlendirilecektir.
Öğretmen açığının devam etmesi durumunda;
2- Halen ilköğretim okullarında görevli norm kadro fazlası sınıf öğretmenlerinden, düzenlenecek 60 saatlik seminer programını başarı ile tamamlayanların,
isteğe bağlı olarak kadroları okullarında kalmak kaydıyla,
3- İlgi (b) Karara göre, Okul Öncesi Alan Öğretmenliğine kaynak teşkil eden yüksek öğretim programlarından mezun olup kadrolu ve sözleşmeli olarak atanamamış olanların,
4- İlgi (b) Karara göre, sınıf öğretmenliği alanına kaynak teşkil eden yüksek öğretim programlarından mezun olup, kadrolu veya sözleşmeli olarak atanamamış olanlardan okul öncesi eğitim alanında düzenlenecek 60 saatlik seminer programını başarıyla tamamlayanların, ders ücreti karşılığında;
2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılına mahsus olmak üzere okul öncesi eğitim kurumlarında görevlendirilebilecektir.
Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim,
Remzi İNANLI
Bakan a.
Genel Müdür
EKLER:
Seminer Programı (5 sayfa)
Dağıtım : 81 İl Valiliği
1- İlgi (b) Karara göre, Okul Öncesi Alan Öğretmenliğine kaynak teşkil eden yüksek Öğretim programlarından mezun olup halen okullarımızda görev yapmakta olan norm kadro fazlası öğretmenlerin,

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sınıfçılar sadece ücretli çalıştırılıyorlar bundan ötesi yok ayrıca şöyle düşünüyorum 2 yıllık ve liselileri çalıştırmama çabaları.sertifika alan sınıfçılar açığı kapatamayacağına göre hepimizi alıp sınıfçıları ücretli çalıştırmayı düşünüyorlar.

Tepki Skoru
0
bu nası bi saçmalıktır ya.. birsürü okul önceci atanmak için kıvrım kıvrım kıvranırken birsürü insan 4 gözle atamaları beklerken bu işin eğitimini 60 saatle sınırlayıp insanları bu alanda yeterli görüp bide atayacaklar off off! biz ne için uğraştık o zaman ya? bi bıranş bu kadar küçümsenir...

Tepki Skoru
0
bize dadı diyenler şimdi girebilmek için adeta kıvranıyolar arkadaşlar

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar birde halk eğitim kurs açmış 2 sene eğitim alan lise mezunlarını okulöncesi öğretmen yapacaklarmış bi o eksikti

Tepki Skoru
0
dogrudur inanırım ama resmi bi yazı varmı elinizde varsa paylaşırmısınız

Tepki Skoru
0
resmi yazı yok elimde ama gidenler var bu kursa hatta bugün 2 kişi geldi fotoğraf çektiler 1 kişide tanıdıklarımdan var kursa giden

Tepki Skoru
0
biz varya biz çocuklarımızı evimizi ihmal ederek boşuna okumuşuz valla. şimdi giderdik halk egitim kurslarına alırdık sertifikamızı neyimize lazımdıki dört yıl okuduk bide meslek lisesine git kendi önünü kendinn kapa adamlar elini kolunu sallayarak gelsin iki günde sertifika alsın geçsin meslegin başına :( lanet olsun bu yönetime allah kahretsin . dilerim allahtan son gülen biz luruz sürünen taraf onlar olsun

Tepki Skoru
0
yok öyle bişey bizi atayıp bitiricekler sonra öğretmen kalmadı ne yapalım sını öğretmenlerini ücretli çalıştırıyoz diyebilirler anca yaaaaaaaa susmayın meslek elden gidiyo bu ne saçmalık eğitim sen duy sesimiziiiii

Tepki Skoru
0
ah keşke bizim dememizle olsa arkadaşlar adamlar bildiklerini okuyolar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bence seneye mezun en fazla 10 bin olur bunlarda mezunların biteceğinden endişe ettikleri için açığı ücretli sınıfçılarla kapatacaklar.birdaha öyle pat diye 10 bin almaz bunlar okul ön. ücretli bulamicaklarından sınıfçılara yaptıracaklar

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle