Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bingöl'de Göreve Başlıycam Daha Gitmedim Ama Çok Merak Ediyorum!!

Tepki Skoru
0
herkese selamlar...doğuda görev yapan arkadaşlar beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.korku ve sevinci bir arada yaşıyorum..msj larınızı bekliyorum

Tepki Skoru
0
Arkadaşım hayırlı olsun herşeyden önce. korkacak bir şey yok bence. doğu insanı sıcak kanlıdır. özellikle memur ve öğretmenlere saygıda kusur etmezler. sonuçta farklı bir yere gitmiyorsun. ülkenin her yeri bir öğretmen için aynı olmalı. "ben öğretmenim ama şurda görev yapamam" diyen biri bence mesleğin ahlakını bilmiyordur. siz mesleğinizi icra etmek için gidiyosunuz. gölünüz rahat bir şekilde gidin inşaallah beklemediğiniz kadar ilgi, hoşgürü ve saygı göreceksiniz.
Bu arada Bingöl merkez miydi?

Tepki Skoru
0
Arkadaşım,benim de baba tarafı Bingöl'lü ve hala Bingöl'deler.Yardımcı olabileceğim bir konu olursa her zaman yardım etmek isterim..Ben 3 sene önce gitmiştim Bingöl'e..Oradaki insanlar klasik doğu insanı olmakla beraber,aşırı sıcakkanlı ve iyi niyetliler.Benim oradaki akrabalarımın hepsi de eğitimli,harika insanlar..Halkının da öyle olduğunu düşünüyorum..Emin ol çok farklı ve hoş deneyimler yaşayacaksın.Benim de şu an da görev yaptığım yer İzmir'de olmakla beraber,doğu gibi..Ama çok memnunum.Bence her şeyin hem olumlu hem de olumsuz tarafları var.Batının merkezinde olduğunu düşün..Bu tarz yerlerde ki çocuklar ve veliler daha problemli oluyorlar.Veliler çok bilmiş oluyorlar ve her işine karışıyorlar,here kafadan bir ses çıkıyor.Çocuklar daha şımartılmış oluyorlar.Sınıftaki her problemi farklı bir şekilde velilerine taşıyabiliyorlar..Neredeysek kaderimize razı olup,olumlu tarafından bakmak lazım...Başarılar...

Tepki Skoru
0
güldencim hayırlı olsun Allah kolaylık versın bir öğretmen için ulkenın her yerı aynı olmalı dıye düşünüyorum,zaten bızler bu meslegı secerken bunları kabullenmıs oluyoruz.tekrar tebrık ederım.

Tepki Skoru
0
bende ankarada oturuyorum kırıkkalede görev yapıyorum uzak diyordum ne uzağı dimi:))

Tepki Skoru
0
canim 2.5 yil bingolde calistim. ilk defa doguya gitmistim.orada hayat dostluk adina cok seyler ogrendim;hayirli olsun. mutluluk mekanlarda degil olaylara bakis acinda kolay gelsin....

Tepki Skoru
0
ben de van da çalışıyorum ilk gittiğinde çok yadırgayabilirsin insanların konuşmaları kültürleri farklı ama sıcak kanlı insanlar. ben başta alışamakta zorlandım ama şimdi çok memnunum.bir de doğudaki çocukların bize daha çok ihtiyacı olduğunu düşününce alışma evresi benim için hızlandı.veliler biraz duyarsız olabilir fakat iyi iletişim kurarsan bu sorun da ortadan kalkıyor.hayırlı olsun arkadaşım

Tepki Skoru
0
Hayırlısı olsun inşallah herşey dilediğin gibi olur

Tepki Skoru
0
Gülden Öncelikle Merhaba...
Bingöl güzel bir yer merak etme benim arkadaşlarımdan biri orda görev yapıyor.Özel eğitimde inan çok memnun ve gelmek dahi istemiyor..Başta biraz zorlandı kendisi biliyorsun okulöncesinde olduğu gibi özel eğitimde kendi içinde bir takım zorluklar yaşayan bir branş ama bunların hepsini hemen hemen aştı..İnsanların çok sıcak ve sahiplenme duygularının olduğunu öğretmenlere karşı müthiş bir saygı ve bağlılık duyduklarından ve sıcak insanlar olduğundan bahseder hep.Oyüzden şimdiden gözün aydın yolun açık olsun ..Her yerde zorluk olacak bunu unutma...
Ben 2 yıl doğuda çalıştığımda olmuştu zorluklar ama hallettim..İnatçı bir keçi olduğum için..Vazgeçirmek zordur beni...Allah kolaylık versin sana BAŞARILAR ARKADAŞIM....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle