Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bİlgİye İhtİyacim var

Tepki Skoru
0
okul öncesi öğretmenliği 3.sınıf öğrencisiyim.okulum 3 yılda,yani bu yıl üstten ders alarak bitecek inşallah.merak ettiğim okul 4 yılda değilde 3 yılda bitince kpss ye girdiğimde atama konusunda bır sıkıntı çıkarmı? zaten alınan tüm dersleri almış olacağım bilen arkadaşlar varsa cevabını bekliyorum .

Tepki Skoru
0
merhaba gökçe çok teşekkurler beni aydınlattığın için içim rahatladı.merhaba sedef ben 2007 girişliyim

Tepki Skoru
0
hım.2006 girişli olanlar plan değişikliğinden dolayı maalesef üstten ders alamıyor,ben de lisedeb beri onu hayal ederdim ama nasip olmadı:s ben 2006 girişliyim.
siz de hiçbir sorun olmaz elbette.diplomanızı aldığınızda elinize artık atanacak duruma gelmiş bulunmaktasınız.önceki yıllarda böyle yapanlar vardı ama bu zmanda ders gecmek zor olunca üsttten ders alan cok oluyor

Tepki Skoru
0
inşallah olmaz bir sıkıntı okadar çabalıyorum sende bu sene gıreceksın galıba kpss ye sanada yıl boyunca verimli ve iyi çalışmalar kımsenın emeği boşa çıkmasın

Tepki Skoru
0
evet bu sene gireceğim.güzel dileklerin için çok tesekkür ederim...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle