arkadaşlar ben tokat ın çevreli kasabasında görev yapıyorum.sınıfımın araç gereç bakımından olanakları bir kasabaya göre iyi düzeyde.bir ay kadar önce sınıfıma bilgisayar da geldi.ben sınıfımda bilgisayar olsa çok fazla etkinlikte onu kullanabileceğii düşünüyorum.ama şimdi slayt gösterileri,şarkı ve sesli hikayeler dışında bir amaçla kullanmıyorum bilgisayarı.
acaba bilgisayardan daha farklı nasıl faydalanabilirim.internete de bağlayacağız yakında.neler yapmamı önerirsiniz.çünkü bu çocuklar blgisayarı yalnız okulda görecekler ve bu onlar için büyük fırsat.ben o bilgisayarı sınıfta tozlandırmak e vicdan azabı çekmek istemiyorum.ne yapabilriim.
bir diğer sorun da oyun oynatmam doğru olur mu?mesela barbie giydirme oyunları,saç kesme vb oyunlar sizce yararlımıdır.
cevaplarınızı beklyorum.
acaba bilgisayardan daha farklı nasıl faydalanabilirim.internete de bağlayacağız yakında.neler yapmamı önerirsiniz.çünkü bu çocuklar blgisayarı yalnız okulda görecekler ve bu onlar için büyük fırsat.ben o bilgisayarı sınıfta tozlandırmak e vicdan azabı çekmek istemiyorum.ne yapabilriim.
bir diğer sorun da oyun oynatmam doğru olur mu?mesela barbie giydirme oyunları,saç kesme vb oyunlar sizce yararlımıdır.
cevaplarınızı beklyorum.