Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bilecik - Bursa - Bolu tercih edecekler buraya

Tepki Skoru
0
ben sakaryada sözleşmeli olarak çalışıyorum, bulunduğum ile kadro açılmadı, yani kendi okulum da görünmüyor. ben bilecik, bursa ve bolu yazmayı düşünüyorum. puanım 72.211 boludan sadece seben'i yazmıyorum 79.... puanlı bir arkadaş ablasının yanına gitmek için yazacak. bolu, afyon ve çorum yazacakmış...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar siz de puanlarınızı ve düşündüğünüz yerleri yazarsanız fikir edinmiş oluruz, en azından ölü tercih yapmamış oluruz..

Tepki Skoru
0
sementa puanlarımız çok yakın .ama senin umudun var sanırım 72 yle o dediğin yerler gelir mi ki?ben daha çok doğu ağırlıklı yazmayı düşünüyorum.sıralamam ortada sonuçta

Tepki Skoru
0
sementa puanlarımız çok yakın .ama senin umudun var sanırım 72 yle o dediğin yerler gelir mi ki?ben daha çok doğu ağırlıklı yazmayı düşünüyorum.sıralamam ortada sonuçta
olmaz mı dersin?? sıralamaya bakamadım ben, yoğunluktan sanırım açılmıyor... senin puanın kaç?? sıralamada nereleri diyor??

Tepki Skoru
0
benim puanım 72,300 sıralamam 1600 verilen kadro 2308..ben de karadeniz sahilini iistiyodum ama karadeniz iç kesin bile hayal ..değil mi sence?

Tepki Skoru
0
bence hayal değil, nerdeyse kontenjanın yarısındasın, önünde ara sınıfta sınava girmiş vb. nedenler ile tercih yapmayacak kişiler olacaktır. sözleşmeli çalışıp da yerini değiştirmek istemeyenler de olabilir, bu sene yüksek puan alıp, istediği yer açılmadığı için bekleyenler de olabilir, yaş sınırını bu ertelenme yüzünden aşmışlar da olabilir. Ben bir de şu açıdan düşündüm, herkeze memleketi, doğulu olup da buraya gelmek istemeyenler, sözleşmelide çalışıp kendi okulunu seçecek olanlar... bence sen de çok kenarlara kaçma, puanın hiç de kötü değil.

Tepki Skoru
0
evet yazdığın faktörlerde etkili tabi.ama bu sene olanlardan sonra güven çok zedelendi.ben kadrolu istemediğim bir yerdense sözleşmeli istediğim yeri tercih edenlerdendim.ama tekrar sınava girsem sağlam puan alsam da ösym ye güvenmiyorum.bu düşüncede olanlar çoğunluktaysa bu sıralamayla doğu dışı bir yerlere yarleşbilmem zor.hep varsayımlar üzerine konuşuyorz.insanın şansı da yanında olmalı..nasip ksmet iştee..

Tepki Skoru
0
doğru söylüyosun, güven kalmadı ama şunu düşün. ben geçen sene sadece sözleşmeli yazdım, tek olsun da sözleşmeliye razıyım dedim. ben sakaryaya gelmeden çok kısa bir süre içinde 10.000 atama oldu ve atanamayanlar yani düşük puanlılar memlekette kaldı, çok üzüldüm ama dönüşü yoktu. şimdi seçim yaklaşıyor, sendikalar bastırıyor ve sözleşmelilere kadro verilme ihtimali var. sen doğuya gittiğinde arkandan 1 ay içinde tüm sözleşmeliler bulundukları okulda kadroya geçerse?? bunları da düşündüm ve şubat ataması kalktı ama yeni sınavdan önce bir atama daha olur, 2011 geliyor bu kritik dönemde cephe almazlar ve atamayı yaparlar, sonraki yıllarda tek atama olur bence.. bu sıralamaya göre de ikinci atamada puanımız değerlenir, bir de verilip de tutulmayan sözlerin tutulacağı tutarsa.... çok kötü ikileme düştüm ve stres bastı... dediğin gibi bu puanla son şansım olabilir ama diğer ihtimal de olursa daha çok üzülürüm gibi geliyor.. hayırlısı....

Tepki Skoru
0
evet seçim döneminde tekrar alım olacaktır.bende öyle düşünüyorum.ama düşünmek yetse keşke emin olamadıktan sonra..bu yüksek puanlıların istemediklere yerlere mecburiyetten gitmeleri ek atamalardan sonra düşük puanlılarınsa memlketlerinde kalmaları ezelden beri var.geçen muharrem ince söyledi abbas güçlü de.o dönemde o da yaşamış bunu.muhtemel bu sene de olacak.ama ben göze alamam sanırım.26 ya hayır derim ama istemden gidebileceğim yerleri yazarım herhlde.sanırım sen de bunun kararsızlığını yaşıyorsun ya da kadro almak için gidebileceğim en kötü yeri yazarım mı diyorsun?

Tepki Skoru
0
26 yı işaretlemeyi kesinlikle düşünmüyorum.. gidemeyeceğim yer olur da elimdeki sözleşme de gider.. ben istemediğim yer yazmayı düşünmüyorum, belki son tercihe köy falan olabilir, en azından boşta değilim mantığı ile teselli olurum, ama istemediğim bir yerdeyken herkeze kadro gelirse kahrolurum beklemedim diye...

Tepki Skoru
0
benim 77.693 puanım var bolu gynükten bi okul ve dizcedeki okulu yazacağım.. bilginize...

Tepki Skoru
0
ben de kocaeli'den sonra bilecik merkez yazacağım. Puanım 78.057

Tepki Skoru
0
körfez ve darıca'yı yazacağım sadece. ama okullara tam karar veremedim hala :(

Tepki Skoru
0
körfez ve darıca'yı yazacağım sadece. ama okullara tam karar veremedim hala :(
hocam benim de darıcadan 1 çayıovadan 1 gebze 3 kartepeden 2 tercihim var.. doğu görevinidikkate almadım.. sizin puanız yüksek okullarını belirlediğinizde bana mrsaj atarmısınız ölü tercih yapmak zorunda kalmayayım.. şimdiden teşekkürlerr

Tepki Skoru
0
Tercihleri verdik, hadi hayırlısı diye beklemeye başladık... sıralamaya bakınca 26 yı işaretlesem kesin atanıyorum ama ben cesaret edemedim.. sıram 1633 ve gerisi tamamen şans, tercih ettiğim okulların başkaları tarafından tercih edilip edilmemesi...
benim merak ettiğim bir şey var, sıralamada 72.211 olarak 1633. sırada görünüyorum, aynı puanı alanlar varsa onlar da mı aynı sırada görünüyorlar mesela 5 kişi aynı puanı aldıysak 72.210 alan 1634 mü yoksa 1633+5 şeklinde mi yansıyor??

Tepki Skoru
0
inşallah hayırlısı olur tercıhlerını yapanlar için.bende araştırma aşamasındayım 26 yıda işaretlicem.ama olmayacak.sözleşmelıde bi umut....

Tepki Skoru
0
geçen sene sayfalarca yazıyordu herkez, hatta tercih listemizi bile yayınladık, ama bu sene kimse kalmamış gibi...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle