Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

BeyÜzÜmÜ İlkÖĞretİm Okulu

Tepki Skoru
0
ÖĞRETMENİN ADI:AYCAN KİLİTCİ
OKULUN ADI:BEYÜZÜMÜ İLKÖĞRETİM OKULU/VAN
OKUL TLF:04322234461

Okulumuz Van merkeze bağlı Beyüzümü Köyü'nde yer almaktadır.Okulumuz 1953 yılında yapılmıştır ve halen eğitim öğretim devam etmektedir.Binada 4. ve 5. sınıflardan üçer şube; 4 tane de anasınıfı şubesi bulunmaktadır.Okulumuzda su,tuvalet,ısınma gibi alt yapı sorunları bulunmaktadır.okulumuzun toplam öğrenci sayısı 1078'dir.Genellikle öğrenci velilerimiz dar gelirlidir.

İHTİYAÇLAR:
1-SANDALYE
2-OYUNCAK DOLABI
3-OYUNCAK(Blok Oyuncaklar,Eğitici Oyuncaklar,Evcilik Köşesi Oyuncakları,Kırtasiye İhtiyaçları)
4-HİKAYE KİTAPLARI

Gerçekten bu malzemelere ihtiyacımız var.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

http://7renkakademi.net/dosya/dosyalar/c8c1d05d0

sayın Yasemin köksal şahsınızda okulunuza ve öğrencilerinize çok teşekkür ederiz ,bizi çok mutlu ettiniz .öğrencilerimizin mutluluğunu aşağıdaki fotoğroflardan da görebilirsiniz.
Sayın Yasemin Köksal. Şahsınızda okulunuza ve öğrencilerinize çok teşekkür ederiz ,bizi çok mutlu ettiniz .Öğrencilerimizin mutluluğunu aşağıdaki fotoğroflardan da görebilirsiniz.[URL="http://www.7renkakademi.net/e/show.php/19457_DSCN1707.JPG.html"]" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">

" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">

Tepki Skoru
1
hocam kampanyayı bugün başlattık 1 hafta içinde sonlanacak inşallah 2 hafta içinde de kitaplarınız elinizde olacak

Tepki Skoru
0
UMARIM EĞİTİME GÖNÜL VERMİŞ, SAĞDUYULU VE YARDIMSEVER KİŞİLER BU İSTEĞE OLUMLU CEVAP VERİRLER...SAYGILARIMLA

sAmEt dOğAn

Tepki Skoru
1
hocam kitaplar ulaştı mı haber bırakmadınız bi aksilik olmamıştır umarım

Tepki Skoru
1
hocam bu güzellik ömre bedel. ne güzel gülen yüzlerini görmek. umarım başka ihtiyaçlarınız için de yeni kampanyalar başlatarak paylaşımda bulunabiliriz...şahsım ve okulum adına çok mutlu olduğumu belirtmek isterim...tekrar teşekkürler resimler için emek verip zahmet etmişsin ve ayrıca çocukların için bu kadar çırpındığın için kocaman tebrikler.

Tepki Skoru
0
Hocam Bunlar SÜper Resİmler Bu Kampanyada Olan Herkese Ve Herkese Sonsuz TeŞekkÜrler Şu Resİmlerİn GÜzellİĞİne Bakin Allah AŞkina Bu Çocuklarin ÖĞretmenİ Ve Bu Kampanyayi YÜrÜten Kİtaplari Yolayan ÖĞretmenİn Ellerİ ÖpÜlÜr İŞte Emeklerİnİze SaĞlik Sevgİlerle.....:)

Tepki Skoru
1
teşekkürler aslıcan tüm personelin yardımlarıyla oldu bu güzellik aycan öğretmenim sesini duyurmasa nereden bilirdik orda böyle güzellikler olduğunu:)):))

Tepki Skoru
0
Işık veren gözleri puslanmışlıklar ardında keşfedene, keşvedenin özverisini ve duyarlılığını gönlünde hissedip o masum yüzleri güldürenlere minnettar olunmaz da ne olunur?

Abdulsamet DOĞAN
Türkçe Öğretmeni

Tepki Skoru
1
teşekkür ederiz öğretmenim emek verenlere sonsuz saygı bizden.kolaylıklar dileriz çalışmalarınızda ::))

Tepki Skoru
0
Destekleriniz yalnız olmadığımı hissettiriyor içtenliğiniz için çok teşekkürler .

Tepki Skoru
1
tabi ki yalnız değilsiniz. çaresizseniz çare sizsiniz güzel sözünden yola çıkarak çareyi kendi yüreğinde arayıp çırpınan sizsiniz.sizin samimiyetiniz de sesinizin güzelliğinden belli .biz, iyilik yapma fırsatını bize veren size teşekkürü borç biliriz...

Tepki Skoru
0
gerçekten böyle duyarlı arkadaşların olması çok güzel;bu mesleği en iyi şekilde yapmaya çalışan arkadaşları tebrik ediyorum .yardım yapıldığını görünce çok mutlu oluyorum.allah herkesin gönlünden geçeni versin....

Tepki Skoru
1
hocam ikinci yardım hazırlandı ama elimde olmayan nedenlerle gönderimi sene başına tehir edildi.çok özürdilerim sizlerden..okul açılır açılmaz göndermeye çalışacağım.tekrar özürdilerim

Tepki Skoru
0
hocam ben meslek lisesi çocuk gelişimi bölümünde okuyorum sınıfınızın haricinde öğrencilerinizinde eksikliklerini belirleyip bana ulaşırsanız arkadaşlarımla sizin için birşeyler yapmak istiyoruz

Tepki Skoru
0
hocam ben meslek lisesi çocuk gelişimi bölümünde okuyorum sınıfınızın haricinde öğrencilerinizinde eksikliklerini belirleyip bana ulaşırsanız arkadaşlarımla sizin için birşeyler yapmak istiyoruz
Öncelikle duyarlılığınız için teşekkür ederim oyuncak ve kırtasiye malzemelerine ihtiya cımız var.şuan sınıfımızda sadece oyuncak olarak birkaç parçadan oluşan legolarımız var onun haricinde başka hiç oyuncağımız yok.Yardımlarınız için öğrencilerim ve kendi adıma şimdiden teşekkür ederim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

18 Yıldır Sizlerle

18 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu