Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Beykent Ünİversİtesİ M.y.o Çocuk GelİŞİmİ BÖlÜmÜndeki ArkadaŞlar

Tepki Skoru
0
SLM BEYKENT ÜNİVERSİTESİ meslek yüksek okulu çocuk gelişimi bölümünde okumaya devam eden yada mezun olan tüm arkadaşlarımı buraya davet ediyorum..

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar bende m.y.o. çocuk gelişimi bölümü 2. sınıf öğrencisiyim herkesi buraya bekliyoruz haydi BEYKENTLİLEEEEER:D:D:D:D:D

Tepki Skoru
0
2007 mezunuyum..bende herkesi bekliyorum:)

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar tanıştığıma memnun oldum bende bi beykent mezunuyum. dgs ile marmara okul öncesi bölümüne yerleştim darısıda sizlere olur inşlh başarılar.

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar kardeŞİm Çpl Çocuk gelİŞİmİ mezunu İkİ senedİr sinavsiz geÇİŞe baŞvuruyor dİploma notu 86,terÇİh formunda okullarin puanlari dÜŞÜk olduĞu halde kazanamiyor acaba gÖzden kaÇirdiĞimiz bİrŞeymİ var yardimci olursaniz sevİnİrİm

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar kardeŞİm Çpl Çocuk gelİŞİmİ mezunu İkİ senedİr sinavsiz geÇİŞe baŞvuruyor dİploma notu 86,terÇİh formunda okullarin puanlari dÜŞÜk olduĞu halde kazanamiyor acaba gÖzden kaÇirdiĞimiz bİrŞeymİ var yardimci olursaniz sevİnİrİm
tercih sırasıda önemli.. tercih formunda diploma puanına en yakın üniv i seçerek sıralamaya koymak gerekıyo.. birde biliyorsun üniversitelerin puan sıralaması en yüksek başvuru puanından en düşüğe doğru gidiyo... eğer istanbuldaysan zaten sınavsız geçişle özel üniversitelere yerleşebiliyorsun..bu da üniversitelere her açından yerleşmeyi zorlaştırıyo

Tepki Skoru
0
öncelikle cevap verdiğin için teşekkür edrim giresundayız buradada çocuk gelişimi var ve daha düşük bir puanı var ama olmadı ,geçen yıl malum çocuk gelişimi mezun vermedi bu durumda bile o kadar çocuk gelişimi nasıl doldu, yani 86 dan yüksek bu kadar öğrenci varmıydı anlayamıyorum

Tepki Skoru
0
öncelikle cevap verdiğin için teşekkür edrim giresundayız buradada çocuk gelişimi var ve daha düşük bir puanı var ama olmadı ,geçen yıl malum çocuk gelişimi mezun vermedi bu durumda bile o kadar çocuk gelişimi nasıl doldu, yani 86 dan yüksek bu kadar öğrenci varmıydı anlayamıyorum
önemli değil. giresun annemlerin doğduğu yer. :) ozman üniversitelerin kontenjanları az olabilir. gelen talebe göre yanı yüksek paun sıralamasına göre kontenjanları sayısı kadar almışardır .hayırlısı inş birdahakı sefere yerleşirsin

Tepki Skoru
0
bnde 2007 mezunuyum inş allah dgs lı günleri bizede gösterir.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle