Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Beyaz önlük giyen varmı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar aranızda beyaz önlük giyen var mı hani bazı etkinliklerde üzerimiz batmasın falan dieee:)

Tepki Skoru
1
ben devamlı giyiyorum...
diğer branş öğretmenleri de giydiği için çocuklar yadırgamıyor..
ben öğretmene önlük yakıştırıyorum açıkçası

Tepki Skoru
0
:)bencede yakışıyor da şimdi okulun ilk haftaları giyersek çocuk korkmaz mı hani en azından alışana kadar giymesek;)

Tepki Skoru
1
canım ya hiç korktuklarını görmedim..
o kadar yaygın ki önlük giyilmesi..açıkçası ilk defa burda okudum doktor sandıklarını veya korktuklarını ...
ama dedim ya hemen hemen bütün öğretmenler giyiyor biz de

Tepki Skoru
0
bence de guzel ama ılk haftalar gıymeyebılırısnz ben etkınlıklerde kullanıyorum bazen normaldede sıze kalmıs

Tepki Skoru
0
bende pek giymiyorum.her kıyafetimde ya yapıştırıcı ya da boya lekesi vardır.
kıyafet yetiştiremeyince sanat etkinliklerinde giymeye başladım.bazen de kucağıma koyuyorum.

Tepki Skoru
0
Sanat etkinliklerinde sadece giyiyorum. Önlük kullanılacaksa beyaz değil de renkli bir önlük daha güzel olur bence. Giyilip giyilmemesi öğretmenin tercihidir bence, her ikisi de olur.

Tepki Skoru
0
Benim fikrim eğer öğretmen giymek istiyorsa önlüğü kendi tasarımı cıvıl cıvıl çiçekli vb kumaşlardan olabilir.Beyaz önlüğü branşlarda bile çok itici buluyorum.E bide hitap ettiğimiz kitle 6 yaş ve altı .Bu arada istediği kadar kirlensin üstüm önlük giymiyorum.

Tepki Skoru
0
Ben beyaz önlük giyiyorum. Yoksa kıyafetimde öğrencimin küçük ellerinden boya, yemek vs. bulaşıyor.Önlüğü çocuklar yadırgamıyor ama ilk günlerde giymiyorum çocuklar bana alışsınlar diye...

Tepki Skoru
0
benim de önlük alışkanlığım yok...herkesin kendi fikri tabi..ben anasınıfı öğretmeni için uygun ve gerekli bulmuyorum...

Tepki Skoru
0
Beni kasıyor bu önlük meselesi rahat olamıyorum herşeyden önce.Görüntüye kılık kıyafete çok takıntım yoktur ama beyaz önlüğün üzerime ciddi ve mesafeli bir hava verdiğini ve bu durumun çalıştığım yaş grubunu göz önüne alınca gereksiz olduğunu düşünüyorum. Evet kirleniyorum zaman zaman ama onlarla aramdaki mesafe 0 olmalı.

Tepki Skoru
0
bence esas anasınıfı öğrertmeni önlük giymeli çünkü çocuk yemek yerken bile bi anda gelip sarılıyo size eli yüzü yağ oluyo ve buuda bize bulaşıyo ben kendi tasarım olan cıvıl cıvıl bi önlük yapıcam ve onu gicem çünkü malumunuz usta öğretici maaşıyla her ay kıyafete ayırcak bütçe bulmak oldukça zor.....

su2

Tepki Skoru
0
ÖNLÜK adı üzerinde önlük bu benim kiişiliğimin yaptığım etkinliğin önüne nasıl geçebilir. Ruhumu nasıl KAPLAYABİLİR...Zaten okulun ilk haftaları önlük giyme gereği olacak etkinlikler yapmıyoruz Daha sonra giymekte hiç bir sakınca görmüyorum.İlk gördüklerinde ne mutlu ki HER YIL ÇOCUKLARIMDAN bir çoğu soruyor...Niçin önlük giydin diye biliyorlar çünkü...Cevap çok basit.Siz sulu boya yaparken üzeriniz batmasın diye anneleriniz yemek yaparken üzerleri batmasın diye önlük giyiyorlar ya BENDE ÜZERİM BOYA YAPIŞTIRICI OLMASIN DİYE ÖNLÜK GİYİYORUM....

BEN ÖNLÜKSÜZ 3 YIL ÇALIŞtIM VE ÖZGÜRLÜĞÜ BENCE DAHA ARTTIRIYOR FAALİYETLERE DAHA RAHAT DALIYORUM..bENİM ÖZGÜRLÜĞÜMÜ ÇOCUKLARIMIN ÖZGÜRLÜĞÜNÜ ASLA ETKİLEYECEĞİNİ SANMIYORUM...kİŞİLİK MESELESİ BEN SERT düşüncesiz bir öğretmen olayım ama hiç önlük giymeyeyim çocuklar mutlu olmaz ki bundan....
Her zaman değil kıyafetime ,etkinliğime göre giyiyorum çıkartıyorum...İsteme zevk meselesi abartılacak bir konu değil bence...Bu arada çocuklar artık doktorlardan da korkmuyorlar bence..Doktorların bir çoğu bilinçli ve sık sık gittikleri için...doktorların ki gibi diyorlar ne güzel bu...Biz giymesek ilköğretimde giyiliyor ve haklılarda

Tepki Skoru
0
bende giyinmeme taraftaraıyım çünkü sadece beyazlarla kalmak sıkıcı geliyor bana,canlı canlı olmak daha güzel

su2

Tepki Skoru
0
İsteyen istediğini giyer tabi.Ben tüm gün giymiyorum etkinliklerde bazen tüm gün bazen hiç giymiyorum..Cıvıl cıvıl bende giyiniyorum önlüğümün önü açık oluyo... kışın zaten koyu renk oluyo mecbur pantolonlar..
Kişinin kendisini iyi hissetmesi ile ilgili bişey önlük giymek istemek yada istememek...Karşı çıktığım bir arkadaşımızın dediği yaratıcılığı kısıtladığı nokta...Benimde giymek istemediğim günler oluyo...Bence biz ler esnek olmalıyız Çok ön yargılı bakmamalıyız durumlara..

ata

Tepki Skoru
0
ben okul açıldıktan 15 gün sonra giydim. çocuklar yadırgamıyor ama ara sıra önlüğü çıkarmamı istiyor kızlar. giydiğim kıyafeti görmek istiyorlar. ben de artık haftada bir gün önlük giymiyorum.

Tepki Skoru
0
bencede önlük giyilmeli çünkü kıyafet dayanmıyo yemek boya uhu lekesi her kıyafeette war bu yüzden ben de giyiyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben beyazı tercih etmedim kırmızı giyiyorum sanat ve boya etkinliklerinde tercih ediyorum.Diğer zamanlarda takım veya eşofman giyiyoruz.

Tepki Skoru
0
çok sevdiğim arkadaşım giyiyor ben hiç giymeyi düşünmedim. okula rahat edeceğim kıyafetlerimle gidiyorum. okul kıyafetlerim ayrı ucuz ve kullanışlı batınca üzülmüyorum:))

arkadaşlara katılıyorum işimin en güzel yanı büyümek zorunda olmamam:)))

Tepki Skoru
0
ben uygulamada bile pantolonum ve kıyafetim boya.uhu.derken rezil oluyor hergün devam eden bu olaylarda giysi dükkanı bile dayanmaz...bence günde 2-3kere giyinebilir

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle