ÖNLÜK adı üzerinde önlük bu benim kiişiliğimin yaptığım etkinliğin önüne nasıl geçebilir. Ruhumu nasıl KAPLAYABİLİR...Zaten okulun ilk haftaları önlük giyme gereği olacak etkinlikler yapmıyoruz Daha sonra giymekte hiç bir sakınca görmüyorum.İlk gördüklerinde ne mutlu ki HER YIL ÇOCUKLARIMDAN bir çoğu soruyor...Niçin önlük giydin diye biliyorlar çünkü...Cevap çok basit.Siz sulu boya yaparken üzeriniz batmasın diye anneleriniz yemek yaparken üzerleri batmasın diye önlük giyiyorlar ya BENDE ÜZERİM BOYA YAPIŞTIRICI OLMASIN DİYE ÖNLÜK GİYİYORUM....
BEN ÖNLÜKSÜZ 3 YIL ÇALIŞtIM VE ÖZGÜRLÜĞÜ BENCE DAHA ARTTIRIYOR FAALİYETLERE DAHA RAHAT DALIYORUM..bENİM ÖZGÜRLÜĞÜMÜ ÇOCUKLARIMIN ÖZGÜRLÜĞÜNÜ ASLA ETKİLEYECEĞİNİ SANMIYORUM...kİŞİLİK MESELESİ BEN SERT düşüncesiz bir öğretmen olayım ama hiç önlük giymeyeyim çocuklar mutlu olmaz ki bundan....
Her zaman değil kıyafetime ,etkinliğime göre giyiyorum çıkartıyorum...İsteme zevk meselesi abartılacak bir konu değil bence...Bu arada çocuklar artık doktorlardan da korkmuyorlar bence..Doktorların bir çoğu bilinçli ve sık sık gittikleri için...doktorların ki gibi diyorlar ne güzel bu...Biz giymesek ilköğretimde giyiliyor ve haklılarda