Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Benzetişim yöntemi ile etkinlik

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar, özel öğretim yöntemleri dersi için acilen benzetişim yöntemi ile bir etkinliğe ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Tepki Skoru
0
direk bi etkinlik aklıma gelmio ama deprem, ilk yardım, yangın, suni solunum gibi konularda etkinlikler hazırlayabilirsin

Tepki Skoru
0
pnrrr bu saydığın örneklerle nasıl birşey yapılabilir açabilir misin?

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar benzetişim tekniği, analoji ya da simülasyon olarak da geçiyo. Yağmurun yağması ile ilgili bişi nasıl yapabilirim bu teknikle? yardımcı olursanız sevinirim...

Tepki Skoru
0
tencerede kaynayan suyun tencere kapağından geri tencereye dökülmesi ile bağdaşabilir diye düşündüm yardımcı olabildimmi

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim arkadaşım, o gün için günlük plan da yapmamız gerekiyo. Ben ilk olarak hava durumu saati yapıp hava durumu hakkında konuşmayı, sonra senin önerdiğin yağmur deneyini yaptırmayı düşünüyorum, sonra da yağmurun yağması ile ilgili drama-benzetişim teknikleriyle bi etkinlik yapmak istiyorum. aklıma bişiler geliyo ama tam değil, o yüzden biraz yardıma ihtiyacım var...

Tepki Skoru
0
benım tam olarak senin ki gibi bir etkinliğe ihityacım var banada yardım edermısın yaa... bende senn gibi bişeyler buldum ama tam olarak yerleşmedi hiç birsey yardımlarını beklıyorum sunumun salı gunuu...:(((

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle