Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Benim atanmam çok zorrrrrr

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bence puanlar 44 lerede kalır temmennim 40larda gitsin ama zor 853 kişide düşmez çok zor benim puanım 42 hiç umudum yok tercih yaptım hayırlısı herkezin istediği olur inşallah ama boşada ümit bağlamak istemiyorum üzüleceğimi biliyorum

Tepki Skoru
0
puanı yüksek olan arkadaşlar baya var tam olarak kaç kişi olduğunu bilsek ona göre bi hesaplama yapardık ama belli değil neye göre hesap yapalım

Tepki Skoru
0
arkadaşım ben 42 puanla atananı duydum bence senin atamanda olur..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar puanları yüksek olan kişiler var. örneğin ben 67 ancak şu da var böyle puanı olan kimsede kalmadı pek fazla. çoğu atandı. benim sınıfım 40 kişilkti 38 kişi atandı en düşük puanlısıda 47 idi. benim tahminim 55 puan üzeri 100 kişi bile yoktur. geriye kalan 700 kişi içinden şansınızda hiçde az değil. umut her zaman yol göstericidir. aydınlatıcıdır. lütfen korkmayın kendinizede eziyet etmeyin. "senin puanın yüksek diye konuşmak kolay geliyor" diye düşünebilirsiniz. belki haklıda olabilrisiniz ama hayatta olmaz diye birşey yoktur ve herşeyin bir ihtimali vardır..

ayrıca bu sitede bence puanını yüksek gösterenlerde vardır. insanlar ekmek kapısına düşünce rakiplerini elemek için herşeyi söylerler. belki bende aynısnı yapardım belli olmaz::D
ben puanın 45'e kadar düşeceğini düşünüyorum ama inşallah yanılırımda 40 puanlı arkadaşlarımızda yerleşir.

Tepki Skoru
0
biri 42 puanla yerleşen oldu yazmış nasıl olur bnmde 42 ama ben yerleşemedım ve daha bırçok arkadasım.ne işler dönüyo 46 da kalmadımı ya anlamadım gıttı.herkes dıyo bana 40 la atanan oldu sen nasıl atanamadın.kafayı yıcem.:S sınavada hazırlanıyrm saten ama bu aralar bıraz ara verdım :D

Tepki Skoru
0
biri 42 puanla yerleşen oldu yazmış nasıl olur bnmde 42 ama ben yerleşemedım ve daha bırçok arkadasım.ne işler dönüyo 46 da kalmadımı ya anlamadım gıttı.herkes dıyo bana 40 la atanan oldu sen nasıl atanamadın.kafayı yıcem.:S sınavada hazırlanıyrm saten ama bu aralar bıraz ara verdım :D
hocam aynı şeyi bana dediler benimde puanımda 43 lerde ama gerçektende yerlesenler olmuş ama nasıl oldu bende anlamadım ama şöyle düşünürsek yüksek puanlardan hiç kimsenin tercih etmediği bir yere bir tek o tercih ettiyse şans eseri atanmış olabilirler benim atanamıyacagım mesela kesindi herkesin tercih edebilecegi yerleri tercih etmiştim 10000 atamada atanamadıgım için hiç üzülmedim 40 41 lerde bilen atanan olduysada onların adına sevindim inşallah bu atamada da sans bize güler bizde o mutlulugu yaşarız bütün herkesin atanması dileğiyle

Tepki Skoru
0
arkadaşlar başlığı görünce çok şaşırdım neden bukadar karamsar oluyorsunuz bilmiyorum sizin enazından tercih yapma şansınız ve o heyecanı yaşama hakkınız var ben ne tercih yapabilyorum nede atansamda atanmasamda üzüleceğim lütfen güçlü olun...herşeyden önce hakkınızda hayırlısı olanı düşünün..tabi atanmayı hepimiz isteriz....

Tepki Skoru
0
inşallah.ama cok umutlanıp hayal kırıklığına da düşmeyelım arkadasşar.inşallah olur

Tepki Skoru
0
arkadaşım yazdıklarına katılıyom. sitede puanını yüksek gösterenler bencede cok benim puanımda 44.338 bende puanların 45.küsürlerde kalacağı tahminindeyim .insallah 40 lara düserde herkez atanır.

Tepki Skoru
0
ben de 44 de falan kalcak.eger subatta da alırlarsa gerıye kalanları alırlar.ama atama olmayacak denılıyor subatta.

Tepki Skoru
0
ben bugün bi rüya gördüm allahın izni ile atanacagım:)) rüyamda gelinlik giymiştim buda cok istedigim bişeyin gercekleşmesi demek cok inanıyorum bugunden sonrada daha bi inanmaya basladım :)) 43,49

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende çok umutluyum...inşşş.hepimizin yüzü gülecek....umarım şubatta bir atama daha olur ve atanmayan kimse kalmaz.....şubatta atama olması için ne gerekiyorsa yapalım,tel. faks.mail atalım durmayalım...baskı yapalım...belki bir umut diyorum son kezde olsa bir atama daha olur,inşşşşş.

Tepki Skoru
0
ben bugün bi rüya gördüm allahın izni ile atanacagım:)) rüyamda gelinlik giymiştim buda cok istedigim bişeyin gercekleşmesi demek cok inanıyorum bugunden sonrada daha bi inanmaya basladım :)) 43,49
hayırdır inşş.hocam...rüyanız çok güzelmiş...inşş.güzel şeyler olacak...dua edelim..allah hayırlısını nasib etsin....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar başlığı görünce çok şaşırdım neden bukadar karamsar oluyorsunuz bilmiyorum sizin enazından tercih yapma şansınız ve o heyecanı yaşama hakkınız var ben ne tercih yapabilyorum nede atansamda atanmasamda üzüleceğim lütfen güçlü olun...herşeyden önce hakkınızda hayırlısı olanı düşünün..tabi atanmayı hepimiz isteriz....
arkadaşım teşekkür ederim dileklerin için ama umudmun kırılmasından korkuyorum tahminler onu gösteriyo sen neden tercih yapamıyosun

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ağrı tercih eden varmı cevap verirseniz sevinirim

Tepki Skoru
0
EVET AGRI DOGUBEYAZIT YAZDIM ...ATANAMICAM AMA HATTA ACAMICAM BILE SONUC SAYFASINI :((((((

1- KAYSERİ : Tomarza ( atatürk i.ö.o)

2- BURSA : Orhaneli (göynük belen i.ö.o)

3- KONYA : Cihanbeyli (zaferiye i.ö.o)

4- KARAMAN : Merkez (mareşal mustafa kemal i.ö.o)

5-KAHRAMANMARAŞ : Nurhak (atatürk i.ö.o)

6-HATAY : Dörtyol (kuzuculu i.ö.o)

7- KOCAELİ : Körfez (atatürk i.ö.o)

8- MALATYA : Doğanşehir (çığlık abuzer güngör i.ö.o)

9-OSMANİYE : Sumbas (akçataş i.ö.o)

10-GİRESUN : Görele ( hasan ali yücel i.ö.o)

11-ADIYAMAN : Gerger ( cumhuriyet i.ö.o)

12-GAZİANTEP : Karkamış (yalağzı i.ö.o)

13-ARDAHAN : Merkez ( ağzıpek i. ö.o)

14-DİYARBAKIR : Yenişehir ( şehit öğrt. nuriye ak i.ö.o)

15-URFA : Birecik ( cumhurıyet i.ö.o)

16-URFA : Ceylanpınar ( cengiz topel i.ö.o)

17- VAN : Edremit ( edremit i.ö.o)

18- BİTLİS : Ahlat ( ergezen i.ö.o)

19- BATMAN : Merkez ( toki dumlupınar i.ö.o)

20- AĞRI : Doğubeyazıt ( ishakpaşa i.ö.o)

21- yes

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.