arkadaşlar bence puanlar 44 lerede kalır temmennim 40larda gitsin ama zor 853 kişide düşmez çok zor benim puanım 42 hiç umudum yok tercih yaptım hayırlısı herkezin istediği olur inşallah ama boşada ümit bağlamak istemiyorum üzüleceğimi biliyorum
hocam aynı şeyi bana dediler benimde puanımda 43 lerde ama gerçektende yerlesenler olmuş ama nasıl oldu bende anlamadım ama şöyle düşünürsek yüksek puanlardan hiç kimsenin tercih etmediği bir yere bir tek o tercih ettiyse şans eseri atanmış olabilirler benim atanamıyacagım mesela kesindi herkesin tercih edebilecegi yerleri tercih etmiştim 10000 atamada atanamadıgım için hiç üzülmedim 40 41 lerde bilen atanan olduysada onların adına sevindim inşallah bu atamada da sans bize güler bizde o mutlulugu yaşarız bütün herkesin atanması dileğiylebiri 42 puanla yerleşen oldu yazmış nasıl olur bnmde 42 ama ben yerleşemedım ve daha bırçok arkadasım.ne işler dönüyo 46 da kalmadımı ya anlamadım gıttı.herkes dıyo bana 40 la atanan oldu sen nasıl atanamadın.kafayı yıcem.:S sınavada hazırlanıyrm saten ama bu aralar bıraz ara verdım
hayırdır inşş.hocam...rüyanız çok güzelmiş...inşş.güzel şeyler olacak...dua edelim..allah hayırlısını nasib etsin....ben bugün bi rüya gördüm allahın izni ile atanacagım) rüyamda gelinlik giymiştim buda cok istedigim bişeyin gercekleşmesi demek cok inanıyorum bugunden sonrada daha bi inanmaya basladım ) 43,49
amin hocam amin.. umarım hepbirlikte yılbasına mutlu insanlar olarak gireriz...hayırdır inşş.hocam...rüyanız çok güzelmiş...inşş.güzel şeyler olacak...dua edelim..allah hayırlısını nasib etsin....
arkadaşım teşekkür ederim dileklerin için ama umudmun kırılmasından korkuyorum tahminler onu gösteriyo sen neden tercih yapamıyosunarkadaşlar başlığı görünce çok şaşırdım neden bukadar karamsar oluyorsunuz bilmiyorum sizin enazından tercih yapma şansınız ve o heyecanı yaşama hakkınız var ben ne tercih yapabilyorum nede atansamda atanmasamda üzüleceğim lütfen güçlü olun...herşeyden önce hakkınızda hayırlısı olanı düşünün..tabi atanmayı hepimiz isteriz....
benim puanım tabanın altında olduğu için hocam....arkadaşım teşekkür ederim dileklerin için ama umudmun kırılmasından korkuyorum tahminler onu gösteriyo sen neden tercih yapamıyosun