Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Benİm Annem

Tepki Skoru
0
Günden güne ağaran saçlarına,yüzünde beliren çizgilere baktıkça bir hüzün sarar içimi.Onun yaşlanmakta olduğunu düşünürüm.
Bir sonbahar çiçeğidir artık o,bağrında ilkbahar çiçeğini barındıran…O bahar çiçeğini, gönlünden taşıdığı suyla sulayan…
Düşünürüm…Düşündükçe annemi daha fazla sevdiğimi anlarım her defasında.Yılın annesi değil,yılların annesidir o.Kısacık ömrüne dünyanın yükünü sığdıran,fedakâr;dertlerimle dertlenen,gözlerimde yaş gördüğünde benimle ağlayan bir annedir.Sırdaşım,arkadaşım,canımdır.
Küçücük dünyama geniş pencereler açan,korktuğum gecelerde sabırla kucaklayan;ilk öpüşü,ilk gülüşü bana tattıran dünyanın en iyisidir benim annem.
Kaşık tutamazken ellerim,karnımı doyuran,tehlikelerden habersizken beni koruyan,en sıkıntılı anında bile beni sevgiyle kucaklayan dünyanın en tatlısıdır benim annem
Dünyayı bağışlamak mümkün olsaydı eğer,onun hakkını ödemek için yetmezdi.
O benim annem…Benim annem olduğu için de yılın değil yılların annesi.

ÜLKÜ DUYSAK

Tepki Skoru
0
"Günden güne ağaran saçlarına,yüzünde beliren çizgilere baktıkça bir hüzün sarar içimi.Onun yaşlanmakta olduğunu düşünürüm" canım çok teşekkürler...annemi çok özledimm yaaa....

Tepki Skoru
0
Dünyayı bağışlamak mümkün olsaydı eğer,onun hakkını ödemek için yetmezdi.
O benim annem…Benim annem olduğu için de yılın değil yılların annesi.
Annemi çok özledimmm ağlamamak için kendimi zor tutyorum...ANNEM seni çok ama herşeyden çok seviyorum

Tepki Skoru
0
Allah annelerinize uzun ömürler versin.Tez zamanda kavuşmanız dileklerimle...

Tepki Skoru
0
ben de annemi özledim .neyse ki tayinimiz ,anneme bir saat uzaklığa çıktı.darısı uzak olanların başına.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle