Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Benim 23 Nisanım !

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar yazmıştım ama burda paylaşmk istedim uzan uzaun geçen yıl ki öğretmen 2 tane dan s gösterisi hazırlamış 23 nisan için toplandığımızda idare de benden 2 tane gösteri istedi velilerle konştuğum da ise masrafsız bişeyler olsmasını istediler köyde çalşıyorum bu arada sonra bend şunlara kara verdim :
- SABAH KALKTI ERKENDNE HOROZ BİLE ÖTMEDEN... şeklinde dvam eden grup şurup şarkısının hareketlerini yaapcaklar
-DİK DUR DİK DUR KARDEŞİM KOY ELLERİ BELİNE şeklinde devam eden şarkının hareketlerini yapacakalr
- TIK DEDİ KAPI KAYNANAM GELİ VERDİ şeklinde dvam eden müzikli canlandırmayuı yapacaklar sizc nasıl fikirlre + yorumları bekliyoruım :emot148:

Tepki Skoru
0
hocam ben pon pon kızlar yaptırmıştm geçen yıl..pon ponları kendim yapmıştım..ruslana ı wild danced şarkısıyla yaptık..üste beyaz tişört ya da pembe de olur..alta da kot etek giydirebilirsiniz..çok hoş ve orjinal oluyo..illa ki yetenekli kızlarınız vardır..bence bi düşünün..eğer olur derseniz ben video gönderirim size..:emot94:

Tepki Skoru
0
hocam olurdu ama geçen yıl 5 yaşa glnen 5-6 öğrencim var bu yılda geliyorlar müüdrü beyde geçen yıl ki gibi olmasın dedi ben bunları çıkar bildim bide devamsızlık çok büyük sorun soğuk olur bişey olur gelmez benim öğrenciler maalesef çalışma olanaklarıda zor yani o yüzden aslında çok iy olurdu ama dediğim gib düşünmeniz yete sağolun :36_3_12:

Tepki Skoru
0
bunlar da güzel hocam:))önemli olan sizin içinize sinmesi..sonuçta belli bi emek vereceksiniz...şimdi öğrencileriniz düzenli geliyo olsaydı çok fikir verirdim size..biz ıspanaklı yumurtayı yapmıştık
çok komik olmuştu...deneyebilirsnz..hem çok prova gerekmez
1dik dur kardeşim de güzel...

Tepki Skoru
0
işte geçen yıl hem az öğrenci hemde bilinçli veli varmış bu yıl şansıma :emot1: hayrlısı bana sabah kalktım erkenden çok basit geldi ama neyse artık allah uatndırmasın :emot57:

Tepki Skoru
0
inşallah utanmazzsınız:)merak etmeyim bizim çocuklara ne yaptırsanız şirin görüneceklerdir..o yüzden sıkmayın canınızı..siz de zoru seviyorsunuz galiba benim gibi:emot94:

Tepki Skoru
0
çyle hocam ben kednimi yıpratanlatdanım sanırım :eek: çok öenmli değil diyo bütün zümredekiler falan ama ben en yisi oalcak diyorum işte :) inş işin içinden çıakromda 24 nisanda buraya çok iyi iş çıkdardı benim yumurcaklar yazarım :)

Tepki Skoru
0
hocam ben de çok önem veriyorum..bu yüzden yıl sonu gösterimiz için kültür merkezi salonunu kiraladık..şimdi harıl harıl hazırlık yapıyorum..alt yapı hazırlıyorum..çocuklar için unutlumaz bi hatıra kalsın istiyorum..ben folklör de çalıştırıyorum..hem 23 nisan hem yıl sonuna..ayrı ayrı oyunlar hemde..çocuklar çok yetenekli ve çok istekliler..harikalr..kendilerini keşfetme imkanı verdim ben de onlara..neler başarabileceklerini görüyorlar ve çok mutlu oldular...ve onları mutlu gördüğümde ben de mutlu oluyorum..

Tepki Skoru
3
hocam,şimdi gördüm konunuzu...bence 3 ü de güzel seçim,tabii biraz yorarsızın kendinizi ama eminim üstesinden gelirsiniz...ve ertesi güne bile kalmadan,hemen o akşam "iyi iş çıkardık,herşey şahaneydi" dersiniz....hepimize kolay gelsin :)

Tepki Skoru
0
hocam ben de çok önem veriyorum..bu yüzden yıl sonu gösterimiz için kültür merkezi salonunu kiraladık..şimdi harıl harıl hazırlık yapıyorum..alt yapı hazırlıyorum..çocuklar için unutlumaz bi hatıra kalsın istiyorum..ben folklör de çalıştırıyorum..hem 23 nisan hem yıl sonuna..ayrı ayrı oyunlar hemde..çocuklar çok yetenekli ve çok istekliler..harikalr..kendilerini keşfetme imkanı verdim ben de onlara..neler başarabileceklerini görüyorlar ve çok mutlu oldular...ve onları mutlu gördüğümde ben de mutlu oluyorum..
ne güzel hocam imkan olduktan sonra ama köyde ksıtlı bütceyle anca çıkacak bunlar kolaylıkar :)

Tepki Skoru
0
hocam,şimdi gördüm konunuzu...bence 3 ü de güzel seçim,tabii biraz yorarsızın kendinizi ama eminim üstesinden gelirsiniz...ve ertesi güne bile kalmadan,hemen o akşam "iyi iş çıkardık,herşey şahaneydi" dersiniz....hepimize kolay gelsin :)
keşke... öyle bi imkanım olsa her zman net imkanım olmuyor malesef:emot118: :/ etkinlik paylaşamıyorum bu yüzden ...Ayrıca beğenmenize sevindim tuğba hocam teşekkrüler inş:emot150: yorarım zaten o benim huuym artık yıpranmadığım gün eve inince başım ağrımıyor :p :36897fd:

Tepki Skoru
0
dik dur dik dur kardeşimin giriş ve bitişinde biraz zorlanıyorlar :) tık dedi kapı da da zorlanıyorlar biraz 23 nsiana bi şey kalmadı alah yarıdmcımız olsun ben bir şey soracağım şimdi 1 -2 . sınıftan öğrenciler eğer şiiir okuyacaklarsa benim sınıfta bu işlere meraklı bi oğlum var 1 mısra da ona vermek istiyorum nasıl olur _:)

Tepki Skoru
0
neden olmasın..koro da kurablirsiniz..geçen de başıma şöyle bişey geldi..16 martta müdür ey yanına çağırdı.hocam çanakkale şehitleri anma töreni yapacağız..siz de bi program hazırlar mısınz dedi..hocam dedim nasıl olur bugün bitti zaten 1 gün kalıyo dedim..yalvarır gözlerle baktı müdür bey..müzik öğretmenimiz tayin istedi gitti.koromuz dağıldı hocam..bişey yapsanız dedi..bende dayanamadım..tamam hocam koro çıkarayım o zaman dedim..sınıfa gittim.napıcam die düşünmeye başladım..çocuklara öğrettiğim 4 tane şarkıyı 2 gün çalıştık..sahne duruşu selamlaşşma çalıştık..ve çıktık tüm okulun önünde (bizim okul 3500-4000 kişi) şarkı söyledik..çocuklar çok heyecanlandılar..ama başarabildiklerine de çok sevindiler hem de 1.5 günde..size de koroyu tavsiye ederim şiddetle..:474cu:

Tepki Skoru
0
::) iyi fikir hocam ... koroda hangi şarkılar olur gemel mi yoksa 23 nisanla mı ilgili ?

Tepki Skoru
0
evett gerçekten anlımın akkyla çıktım allahın izniyle herşey çok güzeldi hatta ilk gösterimizi yani türkiye rondunu (ouyunumu değiştirdim anlayacağınız ) 2 kere oynadık yoğun istek üzerine Mayıs sounda şenlikler var herkese gelmiş geçmiş olsun minşklerimi seviyorum :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle