Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

BENİ ÖPTÜ EVLENMELİYİZ ŞİMDİ:d

Tepki Skoru
0
öğrencileirmden en zeki ve meraklı olanı bir gün oturmuş kara kara düşünüyordu yanına gittim zeynepcim sen neden bize katılmıyorsun dedim offf off öğretmenim dedi atakan beni öptü ben babama annemle nasıl evlendiniz diye sorduğumda annemi hep öper ve gülerdi bu çocuk yaşta şimdi atakan beni öptü evlenmeliyiz şimdi ben nasıl çocuk doğurcamm:(bir öpücüğe gitti demezler mi şimdi dedi kendimi tutamadım ve kahkahalarla güldüm zeynepcim siz arkadaşsınız üzülme dedim o seni arkadaşça öptü:))))))))))))

Tepki Skoru
0
canım bnım :p:p bır opucuge gıdecegını sanmıs yazıkk:D:D

Tepki Skoru
0
:))))))
çok şeker miş bu kız yaw..

tşkler paylaşım için....

Tepki Skoru
0
süper çocuklar ya .geçen yıl benim çocuklarımdan biri ağlamaya başladı duygusalda bir çocuktu .yanına gittim ne oldu sana kızım dedim öğretmenim allah çok acıkırsa beni yermi dedi önce şaşırdım nasıl anlatmam gerektiğini düşündüm sonra artık dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım ama önce pek ikna olmadı ama ben acıkınca herşeyi yiyorum dedi .anlatmam biraz zor oldu ama sonunda ikna oldu .ne kadar masumlar öyle değil mi?onların bu masum hallerini gerçekten çok seviyorum ya.

Tepki Skoru
0
çocuklar en samimi ve en doğal dostlardır:)onlar öyle doğaçlama hareket ediyorlarki keşke büyümeseler diyorum bazen

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle