Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Beni Annem Büyütmediki !!!

Tepki Skoru
0
uygulama yaptığım hafta anneler gününü almıştım planıma . çocuklarla sohbet ediyorduk .annelerin bizi büyütürken ne zorluklar çektiğini fedakarlıklar yaptığından söz ediyorduk.işte bizi büyütür besler v.s.. her çocuk düşüncesini söylüyordu. annesi çalışan bi öğrencim BENİ ANNEM BÜYÜTMEDİKİ ANNEANNEM BÜYÜTTÜ dedi .o andaki yüzü ve mimiklerini hiç unutmuyorum .annesine kızgındı sanki .

Tepki Skoru
0
çalışan annelerin en buyuk sorunu kendi çocuklarını istedikleri gibi büyütememek. ben de inşallah ilerde çalışan bir anne olacağım belki benim çocuğumda bu sorunu yaşayacak.ama elimden geldiğince çocuğuma anne özlemini yaşatmamaya çalışacağım. ben şanslı bir çocuktum annem ev hanımı ve anne özlemi hiç duymadım ve inşallah bundan sonra da duymam...

Tepki Skoru
0
Evet ben de o özlemi duymadım Ama çocuğum duyacak herhalde.Ne kadar ilgilensek de her zaman yanında olamıycaz.Belki de ilk kelimesini bakıcı duyacak,ilk adımlarını bakıcı görecek.Belki söyleyemese de annesine kızacak.Ama büyüyünce annesini anlayacak.

Tepki Skoru
0
bende anne özlemi duymadım ama biz bir bakıma sanşlı sayılırız en azından çocuklarımızı yanımızda okula götürebiliriz mesela benim çalıştığım okul kreş 15 aylıktan itibaren alıyoruz en azından benimle okula gelmiş olucak

Tepki Skoru
0
ASİYEm anlatmıştı. annesi çalıştığı için kardeşlerini o büyütmüş. daha 9 yaşındayken kardeşine bakmaya başlamış. kardeşi ilk "anne"yi ablasına yani ASİYEme söylemiş.

ASİYEmde çalışacak. Fakat iş haricindeki tum zamanını çocuğumuzla geçireceğiz. anne - baba ozlemi yasatmayacağız. hatta mumkun olursa 2 yasından sonra bazen yanımıza alacağız. (eğer anasınıfı değil de kreşte çalışırsam 3 yaşında zaten benim yanimda olacak) :D

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle