S sinemseyma Katılım 5 Mar 2012 Mesajlar 7 Tepki Skoru 0 Puanları 0 7 Ağu 2012 #1 bende meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum,şuandada okulöncesi öğretmenliği 2.sınıf öğrencisiyim,bilginize...
bende meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum,şuandada okulöncesi öğretmenliği 2.sınıf öğrencisiyim,bilginize...
Selçuk Aydın Akademisyen Yönetici Katılım 30 Nis 2006 Mesajlar 3,038 Tepki Skoru 47 Puanları 48 7 Ağu 2012 #2 Bulunduğunuz yada iş aradığınız ili yazmazsanız cevaplayan çıkmayabilir.
A aydent Katılım 11 Eyl 2012 Mesajlar 1 Tepki Skoru 0 Puanları 0 11 Eyl 2012 #3 anasınıfında mutfakta temizliğinde çalışmak istiyorum ticaret lisesi mezunuyum çapa atatürk i.ö.o anasınıfında 1 yıl çalıştım taşaron firma okulla bu yıl anlaşamadığı için işten çıktık acil işe ihtiyacım var İstanbul/Çapa
anasınıfında mutfakta temizliğinde çalışmak istiyorum ticaret lisesi mezunuyum çapa atatürk i.ö.o anasınıfında 1 yıl çalıştım taşaron firma okulla bu yıl anlaşamadığı için işten çıktık acil işe ihtiyacım var İstanbul/Çapa