Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bende 78,777 aldım

Tepki Skoru
0
bende 78,777le atanamayanlardanım şubat atamasını bekliyorum ağustos atamalarını saydım şuan sıralamada 51. yim işallah şubatta istediğim yer olur. herkesin şansı açık olsun

Tepki Skoru
0
Arkadaşım 78.777 ile 51. olduğundan emin misin?nerden sadın? sanki daha önlerde olması gerekır gibi geldi de..

Tepki Skoru
0
nasıl yani arkadaşım 78 ile kesin atanman gerekirdi. sen her yeri istemedin heralde ama anlamadım.umarım arada istediğin yere atanırsın.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Arkadaşım konu başlığın yanlış düzelttim.
Görende bizim puanların 78 de kaldıgını sanacak lütfen başlığınıza dikkat edin.

Cavaba gelince.
İstesen atanırdın yani kurdugun cümlede yanlıs arkadaşım.
Mesajına istedigim yerler gelmedi o yuzden atanamadım diyebilirsin.

Tepki Skoru
0
yamukkale' Alıntı:
nasıl yani arkadaşım 78 ile kesin atanman gerekirdi. sen her yeri istemedin heralde ama anlamadım.umarım arada istediğin yere atanırsın.
Arkadaşım Selçuk Bey'in dediği gibi isterse atanırdı ama istediği yerler olmazdı...Ben de o riski göze alamadım ve 78,310 puanla sözleşmeli atandım istediğim bi yere..ama o arkadaşımız beklemeyi tercih etmiş:)
Umarım açıklayıcı olmuştur:) sevgiler....

Tepki Skoru
0
asuman2219' Alıntı:
bende 78,777le atanamayanlardanım şubat atamasını bekliyorum ağustos atamalarını saydım şuan sıralamada 51. yim işallah şubatta istediğim yer olur. herkesin şansı açık olsun
böyle birşey olabilir mi ya?? 76.988 alan arkadaşım atandı.Siz nasıl atanamadınız hayret yani!! bir yanlışınız olmalı 78 777 ile atanamamanıza imkan yok çünkü!! bende 71 210 aldım desenize kendimi denize atsam yeridir sizin yanınızda!!!

Tepki Skoru
0
tercihlerini yüksek puanla alan illere yaptıysa atanamaması normaldir.
arkadaşım da bu atamada 76.450 ile siirte atandı. darısı atanamayanların başına...

Tepki Skoru
0
[size=medium][/size]arkadaşım puanın çok güzel ama tercih önemli. benimde puanım 79 ve başlara bursa,balıkesir yazdım. tabi olmadı. bileciğin bir ilçesine atandım.şubatta yerleşmen çok daha kolay olur.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende bu şubat atamalarında 76 punla tercih dışı batmanın ilçesinin köyüne atandım.sınava girecek arkadaşlara bol şanslar diliyorum

Tepki Skoru
0
ya ben 3. sınıf öğrencisiyim ama çok korktum işte şimdi!

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle