Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

ben şimdi ne yapayımm??

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bi köy okulunda ücretli öğretmenlik yapıyorum. buradaki yardımcımızın maaşı velilerin verdiği aidatlarla ödenecekmiş.veliler ödemezlerse eğer aidatlarını yardımcımız işten çıkacakmış okulun bunu karşılamak için bütçesi yokmuş. yardımcı çıkarsa ben ne yapıcam oranın temzliğiylemi uğraşıcam yada okul öyle pismi kalıcak ne yapmam gerekiyo sizce?

Tepki Skoru
0
velilernzle toplantı yaptğnzda durumu onlara anlatn eğer bi aksaklık yaşanrsa sırayla 2 velnz haftada 1 gün sınıfnzı temzlemeye gelsn.beslnme düzeninz velilern sırayla getrmesi şeklnde ise hergn gelen velnze sınıfnzı süpürtn :)) ben öyle yapmştm öğretmnm...

Tepki Skoru
0
BENDE bi köy öğretmeni olarak katılıyorm arkadaşlara ama bendeki gibi okula uğramayan velileriniz varsa mecbur kendiniz yapıyosunuz..

Tepki Skoru
0
evet :) çok iyi anlıyorum ne okula uğrayan velilerim ne de yardımcım var. şöyle yaptık : sınıfa bir sürü gır gır aldık kahvaltıdan hemen sonra çocuklar kendi döküntülerini büyük bir iştahla gırgırlıyorlar. bende masaları temizliyorum bu onlar için hem bir oyun hemde kendi kirlettiklerini temizlemeyi öğreniyorlar.. akşam biz çıktıktan sonrada hademe süpürüyor son kez. böyle bir uygulama yapmak zorunda kaldık çünkü kahvaltı yaptığımız masalarda birazdan da etkinlik yapıyoruz yerler kırıntı içinde bırakılamazdı. şartlar...

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Sevgili hocam.Anlayamadığım olay şu.Eğer anasınıfının temizliğinden bahsediyorsanız günde 10 dakikanızı ayırın siz yapın.Bunda çok büyütecek bir şey görmüyorum.Okulun ilkokul 1234 e giden çocukların hademesi yok mu?O da wcler belli zamanlarda gelir temizler.Eğer benim anladığım şekilde ise bunu büyütmenin anlamı yok.Şu an pek çok arkadaşımız bu şekilde yapıyor.Benim bile yardımcım yoktu.Bazı yerlerde öğretmenler 8:30-12:30 da çalışıyor.Yarım saat geç çıkın arkadaşlar ne olacak orası sizin yuvanız eviniz.Çocuklar sizin çocuklarınız.Ben zevkle yapıyordum.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle