Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Beklenen Kpss Kursumuz

Tepki Skoru
0
GELİŞİM PİSKOLOJİSİ 20 SAAT DERS ÖĞRETİM ELEMANI Öğr.Gör.Cengiz çelik
ÖĞRENME PSİKOLOJİSİ 25 SAAT DERS ÖĞRETİM ELEMANI Öğr.Gör.Cengiz çelik
ÖĞRETİM YÖNTEM VE TEKNİKLERİ 25 SAAT Doç.Dr.Ercan Yılmaz
PROGRAM 20 SAAT Yrd. Doç Dr. Sabahattin Çiftçi
ÖLÇME DEĞERLENDİRME 20 SAAT Doç.Dr. Ercan Yılmaz
REHBERLİK15 SAAT Yrd. Doç Dr. Sabahattin Çiftçi
TOPLAMDA 125 SAAT
İHTİYAÇ YAYINCILIKTAN KONU ANLATIMLI KPSS EĞİTİM BİLİMLERİ SETİ
KONU TARAMA TESTLERİ HER AY DENEME SINAVLARI
Değerli arkadaşlar, interaktif kpss eğitim bilimleri kursu derneğimiz ve www.okuloncesiforum.com paylaşım sitesi aracılığıyla hizmetinize sunulacaktır.
Bu projeyle, dershaneye gitme zahmetine son verilecektir. Projemizden sitemize üye olanlar çok daha avantajlı şekilde faydalanacaktır.
1. Toplamda 125 saatlik bir kurs olacaktır.
2. Katılımcılar alanında uzman hoca ve kpss yazarları tarafından internet üzerinden canlı olarak ders alacaklardır. Her katılımcıya verilecek özel şifreyle canlı olarak hocayı dinleyip son 10-15 dakikada sorular sorabileceklerdir.Konular kaydedelip sisteme ekleneceğinden daha sonrada hocaların dersini istenilen konu ve üniteyi tek tıklamayla tekrar tekrar izleme imkanı olacaktır.
3. Her dersten sonra konu tarama testini çözerek o konuyla ilgili öğrenme düzeyinizi ölçebileceksiniz.
4. Her ay yapılacak olan ve yüzlerce kişinin katılacağı online deneme sınavlarında, Türkiye genelinde kendinizi ölçebilecek ve bu geniş kitle katılımından dolayı denemeniz daha geçerli ve güvenilir olacaktır.
5. Projeye dahil olacak kursiyer sayısı 1000 olarak sınırlandırılmıştır.
6. Bu eşsiz hizmetin bedeli dershanelerde 750-1500 Arası TL iken , mayıs-Haziran aylarında içinde kayıt olmanız halinde derneğimizde peşinde 350 taksitli fiyatta 400 olarak belirlenmiştir. Elinizi çabuk tutun bu fırsatı kaçırmayın.
7.Ayrıca 2 defa motivasyonu arttırmak için bir seminer ve kpss soru çözme teknikleri semineri paket içinde sunulmaktadır.
8. bu projeyle trafiğe hem zamandan tasarruf ederken bir yandanda dolmuş parasına dışarıda harcadığınız zamana, kaçırılan derse, gürültülü ortamdaki derse son .
KAYIT LİNKİ : https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGRkWFRnLUt2VExTdjBlZlQ1YmFRX3c6MQ

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle