Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Becayiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki Skoru
0
Ben Tekirdağ Hayrabolu'da sözleşmeli olarak çalışıyorum.Eşim Balıkesir'in Gönen ilçesinde çalışıyor.Becayiş yapmak isteyen arkadaşlarla Balıkesir'in Gönen,Balya,Manyas ve Bandırma ilçelerinde becayiş yapabilirim ilgilenenler özelden mesaj atabilir.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar Hatay merkezde belde okulundayım ulaşım çok kolay... İzmirde olup da hatay lı olan varsa degişebiliriz.. Ailem orda oldugu için İzmirde olmak istiyorum..ilgilenler özelime mesaj yazarlarsa sevinirim....

Tepki Skoru
0
ben bitlis de görev yapıyorum gelmek isteyen arkadaşlar varsa bana özel mesaj olarak bildirsin lütfen haber bekliyorum
becayiş konusunu araştırmadım ama varsa benim için gerekebilecik. henüz 1 yılım dolmadı ancak eşimin tayiyi bitlis e çıktı. şubat atamasına 1 yılı geçmiş oluyorum.
Hocam suz Bitlis'te merkezdemisiniz yoksa ilçelerden birindemi. hangi okuldasınız.
Ben bilecikteyim. bilecik merkezdeyim.

Tepki Skoru
0
arkadaşım adna ceyhandyım okulum iyi benle değişmek istermisin ve becayiş nasıl yapılıyor bilmiyorum

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar afyon sandikli da gÖrev yapiyorum.. Fethİyede olupta sandikli li olan bİrİyle yer deĞİŞtİrebİlİrİz...........eŞİm fethİyede......ayrilik Çoook zor...... İlgİlenenlere.......

Tepki Skoru
0
arkadaşlar becaciyiş için kaç yıl çalışmış olmak lazım bn temmuz ataması ile atandım tebligatım yeni geldi,bitlise gitmek isteyen varsa ve oluosa becayişe varım :)

Tepki Skoru
0
Şanlıurfadayım, merkez köydeyim. Tüm öğretmenler merkezden köye servis aracılığıyla gidip geliyoruz. Köy merkeze 25 dk. uzaklıkta.
İlgilenenler olursa irtibata geçelim arkadaşlar.
Şayet becayiş hakkımız varsa, istanbulda olan bir arkadaşla yer değiştirebilirim...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 1.yılım yakında dolacak ve adaylığım kalkacak benim gibi aralık 2009 da istanbulun herhangi bir semtine atanan kadrolu okulöncessi öğretmenlerinin doğu görevi kalkmış sayılıyor.bu yüzden doğu görevini düşünmeden rahatça heryere becayiş yapılabilir.istanbul bağcılar merkez de görev yapıyorum.Bakırköyde Güneşlide,zeytinburnunda,yenibosnada,esenlerde,güngören,fatihaksaray,bahçelievlerde oturupta ters istikamet yani gaziosmanpaşa,eyüp,bayrampaşa,sultangazi,fatih taraflarına gitmekte zorlanan arkadaşlarla becayiş yapılabilir.
YANİ BAĞCILARDAN GAZİOSMANPAŞA TARAFLARINA GEÇİŞ YAPMAAK İSTİYORUM

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 1.yılım yakında dolacak ve adaylığım kalkacak benim gibi aralık 2009 da atanan kadrolu okulöncessi öğretmenlerinin doğu görevi kalkmış sayılıyor.bu yüzden doğu görevini düşünmeden rahatça heryere becayiş yapılabilir.istanbul bağcılar merkez de görev yapıyorum.Bakırköyde Güneşlide,zeytinburnunda,yenibosnada,esenlerde,güngören,fatihaksaray,bahçelievlerde oturupta ters istikamet yani gaziosmanpaşa,eyüp,bayrampaşa,sultangazi,fatih taraflarına gitmekte zorlanan arkadaşlarla becayiş yapılabilir.
YANİ BAĞCILARDAN GAZİOSMANPAŞA TARAFLARINA GEÇİŞ YAPMAAK İSTİYORUM

Tepki Skoru
0
ben de ağrı doğubeyazıttayım eşim aydın da ...... aydına yakın herhangi bir yer olabilir..... tabi kim ister ağrıyı dimi ancak eşi olan birisi varsa burada diye yazdım zaten 0541 385 21 00

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
milli egitimde becayis yok arkadaslar bosu bosuna birbirimizi heveslendirmeyelim konuyu kapatiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle