becayiş konusunu araştırmadım ama varsa benim için gerekebilecik. henüz 1 yılım dolmadı ancak eşimin tayiyi bitlis e çıktı. şubat atamasına 1 yılı geçmiş oluyorum.t.gül şunu yazdı:ben bitlis de görev yapıyorum gelmek isteyen arkadaşlar varsa bana özel mesaj olarak bildirsin lütfen haber bekliyorum
Hocam suz Bitlis'te merkezdemisiniz yoksa ilçelerden birindemi. hangi okuldasınız.
Ben bilecikteyim. bilecik merkezdeyim.
arkadaşlar 1.yılım yakında dolacak ve adaylığım kalkacak benim gibi aralık 2009 da istanbulun herhangi bir semtine atanan kadrolu okulöncessi öğretmenlerinin doğu görevi kalkmış sayılıyor.bu yüzden doğu görevini düşünmeden rahatça heryere becayiş yapılabilir.istanbul bağcılar merkez de görev yapıyorum.Bakırköyde Güneşlide,zeytinburnunda,yenibosnada,esenlerde,güngören,fatihaksaray,bahçelievlerde oturupta ters istikamet yani gaziosmanpaşa,eyüp,bayrampaşa,sultangazi,fatih taraflarına gitmekte zorlanan arkadaşlarla becayiş yapılabilir.
YANİ BAĞCILARDAN GAZİOSMANPAŞA TARAFLARINA GEÇİŞ YAPMAAK İSTİYORUM
arkadaşlar 1.yılım yakında dolacak ve adaylığım kalkacak benim gibi aralık 2009 da atanan kadrolu okulöncessi öğretmenlerinin doğu görevi kalkmış sayılıyor.bu yüzden doğu görevini düşünmeden rahatça heryere becayiş yapılabilir.istanbul bağcılar merkez de görev yapıyorum.Bakırköyde Güneşlide,zeytinburnunda,yenibosnada,esenlerde,güngören,fatihaksaray,bahçelievlerde oturupta ters istikamet yani gaziosmanpaşa,eyüp,bayrampaşa,sultangazi,fatih taraflarına gitmekte zorlanan arkadaşlarla becayiş yapılabilir.