Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Batman / Gercüş Akyar İ.Ö.O.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben batman gercüşte bir köyde anasınıfı öğretmeniyim ve kasımda geldim buraya anasınıfını kendim oluşturuyorum ve yardımlara ihtiyacım var şimdiden teşekkür ediyorum akyar i.ö.o anasınıfı öğretmeni

Tepki Skoru
0
Yasemin Arıkan Ocak
tel:0488 348 20 58
İHTİYAÇLAR : Pastel boya, sulu boya, kuru boya, stick yapıştırıcı, renkli fon kartonları, elişi kağıtları, hikaye kitapları, boyama kitapları, önlük, klasör, oyuncak, ritim aletleri ve özellikle kavram ve kelime öğretmeye yönelik kitap, kart gibi görssel materyaller
şimdiden teşekkür ederim büyük bi umutla yardımlarınızı bekliyorum

Tepki Skoru
0
baya ihtiyacınız varmış.ALLAH kolaylık versin. inşallah en yakın zamanda bulursunuz.

Tepki Skoru
0
Yasemin Arıkan Ocak
tel:0488 348 20 58
İHTİYAÇLAR : Pastel boya, sulu boya, kuru boya, stick yapıştırıcı, renkli fon kartonları, elişi kağıtları, hikaye kitapları, boyama kitapları, önlük, klasör, oyuncak, ritim aletleri ve özellikle kavram ve kelime öğretmeye yönelik kitap, kart gibi görssel materyaller
şimdiden teşekkür ederim büyük bi umutla yardımlarınızı bekliyorum
Hocam sizi çok takdir ediyorum çok gururlandım çok duygulandım. Çünki ben ilk öğretim okulu akyar köyde okumuştum. Ben şu anda ankarada özel bir sektörde görev yapıyorum. Size başarılar diliyorum elim keldiği kadar size destek olacam. Hoççakalın.

Tepki Skoru
0
çok teşekkür ediyorum köyünüz çok güzel çocuklar çok iyi soy isminizden dolayı öğrencilerimden şilan ışık ın akrabası olabileceğinizi düşündüm bu yılı iyisiyle kötüsüyle geride bıraktık seneye yardım desteklerinizi bekliyorum iyi günler size de kolay gelsin tekrar teşekkürler

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle