Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Başvuru yapmayanlar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım benim gibi puanın 46 kadar indiğinden haberi olmayıp başvuru yapmayan arkadaş varmı?

Tepki Skoru
0
evet arkadasım bende 54 altı başvurabileceğini bilmediğim için müracaat yapmadım isallah ekim ve kasımda alım olurda atanırız benim için son şans çünkü 70 doğumluyum subatta puanım yetse bile yaş nedeniyle atanamıyorum çok yazık inanın hep ps basındayım yeni bir haber gelirmi diye sosyalci hüseyin hocam valla size minnettarız bilgilendirmeleriniz için sağolun şu yaş konusuna bişey yapılamazmı acaba yıllarca kadro yok diye lisans diploması ile usta öğreticilik yap sonra atamada yaşa takıl ......

Tepki Skoru
0
bende benm durumumda olan yok sandım artık ses çıkmayınca ya bu nasıl adalet eğer bişey yapıyorsan açık açık bilgilendirirsn boşyere açıkta kaldık

Tepki Skoru
0
hııım hocam bence yaşı problem etmeyn mutlaka yetişirsiniz

Tepki Skoru
0
düşündükçe kafayı sıyırıcam ya başvur işte mubarek insan ne kaybedersn son gün bile haberim olsaydı yaaaaaaaaaa neden böle olduuuu

Tepki Skoru
0
düşündükçe kafayı sıyırıcam ya başvur işte mubarek insan ne kaybedersn son gün bile haberim olsaydı yaaaaaaaaaa neden böle olduuuu
Arkadaşım sen bilmediğin için başvurmamışsın, ben de(benim gibi yüzlerce kişi) diplomamı alamadığım için başvuramadım. Şimdi diplomamı aldım ama ona bile sevinemiyorum.Çünkü artık işe yaramıyor.Yine de ümidim var.Kasımda olmazsa şubatta, bu yıl olacak...

Tepki Skoru
0
evt bu yıl olucak gibi diploman hayırlı olsn gidişat kasım yada şubat dio kimse alınmıcak demio inş atanırız

Tepki Skoru
0
İnşallah atanırız.Ücretliye başvurmazsak şansımız artar.Ama ücretliyle doldururlarsa o zaman kimse ümitlenmesin.Kendi işimizi kendimiz engelliyoruz, sonra da neden olmadı diyoruz. Dün aöf bürosuna gittiğimde bürodaki memur bizi yanına çağırıp ücretli öğretmenlik teklifinde bulundu. Bir arkadaş daha vardı,ikimiz de kabul etmedik. Şunun şurasında ne kaldı ki kasım...Sabredelim inşallah olur...

Tepki Skoru
0
hüşa hocam diplomanı nerden aldın. istanbula geldi mi diplomalar. haberiniz var mı?

Tepki Skoru
0
hüşa hocam haklısın ama herkez aynı görüşte deil ben iki yada üç ay evde oturmayı tercih ediyorm doğrusu

Tepki Skoru
0
kendileri bilir hocam, alım olmazsa da o zaman kendilerine dönüp de keşke demesinler.Benim puanım iyi kasım olmazsa şubatta alım olursa kesin atanırım.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle