Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Başarı sırasımı puanmı!!!!!!!!!!

Tepki Skoru
0
arkadaşlar çok önemli bir konuyu sizlere sormak ve fikirlerinizi almak istiyorum.bizler burada sürekli olarak tercihleri başarı sırasına göre yapmalıyız diyoruz ve bizede rehberlikçiler hep aynı şeyi söylüyorlar başarı sırası önemli diye.ama şöyle bir durum var (sadece aöf okul öncesi öğretmenlik için konuşuyorum)aöf okul öncesi öğretmenliğinde herhangi bir ygs puanımızdan en yüksek olanı kullanacağımıza göre ösymde bizi puana göre sıraya koyacağına göre bizler aöf okul öncesi öğretmenliği tercih ederken başarı sırasından çok en yüksek puanımızı kullanmamız gerekmiyormu.benim kafam çok karıştı:(

Tepki Skoru
0
neslihan arkadaşım siz geçen sene tercih yaparken tercih işlemleri sırasında hangi puan türünde tercih yaptığınızı belirtmişmiydiniz yoksa sedec tercihleri yapıp onayladınızmı.çünkü ben bu sene tek tercih yapacağım sadece aöf okulöncesi öğretmenliği eğer hangi ygs puanından başvurduğumuzu belitmiyorsak başarı sırası veya puan hiç önmeli değil.

Tepki Skoru
1
arkadaşlar çok önemli bir konuyu sizlere sormak ve fikirlerinizi almak istiyorum.bizler burada sürekli olarak tercihleri başarı sırasına göre yapmalıyız diyoruz ve bizede rehberlikçiler hep aynı şeyi söylüyorlar başarı sırası önemli diye.ama şöyle bir durum var (sadece aöf okul öncesi öğretmenlik için konuşuyorum)aöf okul öncesi öğretmenliğinde herhangi bir ygs puanımızdan en yüksek olanı kullanacağımıza göre ösymde bizi puana göre sıraya koyacağına göre bizler aöf okul öncesi öğretmenliği tercih ederken başarı sırasından çok en yüksek puanımızı kullanmamız gerekmiyormu.benim kafam çok karıştı:(
başarı sırası tabiki...

Tepki Skoru
0
neslihan arkadaşım siz geçen sene tercih yaparken tercih işlemleri sırasında hangi puan türünde tercih yaptığınızı belirtmişmiydiniz yoksa sedec tercihleri yapıp onayladınızmı.çünkü ben bu sene tek tercih yapacağım sadece aöf okulöncesi öğretmenliği eğer hangi ygs puanından başvurduğumuzu belitmiyorsak başarı sırası veya puan hiç önmeli değil.
arkadaşım ben en yüksek okulöncesi ve özür grupları dahil olmak üzre heryeri tercih etmiştim 27.tercihim aöfydi benim..

tercih yaptırıyorsunuz ya herhangi bir lisede orda sadce üni.isim ve bölümlerini giriyorlar zaten..
aöfde en yüksek puan baz alınır başka da bişey yok bu kadar karışıklığa gerek yok sadce sizin için de sölemiyorum..
siz tercihlerinizi yapın bekleyin zaaten sadce aöf istiyormuşsunuz bu kadar düşünerek kendi kendinizi yemeyin..:)

Tepki Skoru
0
teşekkürler neslihan koç arkadaşım..herkes için hayırlısı olsun..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle