Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bari rakı içmeseler...

Tepki Skoru
0
bir akşam sona kalan çocuğumuzun velisinin gelmesini beklerken yardımcımla konuşuyorduk.yardımcım,eşinin evin içinde çok sigara içtiğinden bahsediyordu.bizim çocuğumuz dinledi dinledi sonra "öğretmenim ;benim babamda çok sigara içiyor evde.kardeşim de rahatsız oluyor,o kadar içme diyorum zararlı diyorum yine içiyorlar annemle birlikte .bazen balkona çkıyorlar karşılıklı sigara içiyorlar pöfür pöfür.hadi sigara içiyorsunuz madem bari rakı içmeyin diyorum ama dinlemiyorlar beni.her akşam her akşam rakı içilmez ama değil mi öğretmenim"dedi.biz tabi şok olmuş bir halde kalakaldık.hiç böyle birşey beklemiyorduk doğrusu:110103_aphextwinz_p

Tepki Skoru
1
içi doluymuş demek ki garibimin iyi fırsat olmuş da öğrenmişsiniz.o da rahatlamıştır.onun adına üzüldüm zor bi gelecek bekliyor onu

Tepki Skoru
0
öğrencim o kadar doğal bir şekilde anlattı ki...gülerek,eğlenerek...onun için çok normal bişey anlattığı olay ailede öyle görüyor her yetişkinin aynı şeyleri yaptığını sanıyor...büyük bir ihtimale de gelecekte aynısını yapacak:((((

Tepki Skoru
0
yazık çok yazık ya...bu çocukta muhtemelen ilerde sigara ve içki kullanacaktır..kendilerini yaktıkları yetmiyomuş gibi bide yavrularını yakıyorlar...korkmuyolarmı acaba bunun hesabından...

Tepki Skoru
0
çocuktan ders almıyor mu bu aileler.çocukları içmeyin diyince ne hissediyorlar acaba...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle