Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Baraji aÇikliyorum : 45,750 - 46,000 Ün ÜstÜndekİler atanir

Tepki Skoru
0
Çok dogru bİ tahmİn bencede aynen Öle olacak

Tepki Skoru
0
arkadaşlar forumlara genel bir göz attım çoğu arkadaşın puanı 50 altında 55 üzeri alan sayısı az paylaşımlarından bunu anlıyorum benim puanımda 55.778 bende öncelikle ist çevresini yazacağım sanırım atanma şansımız var. hepimiz için hayırlısı olsun.

Tepki Skoru
0
bence ubsefer baraja kadar inecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Tepki Skoru
0
arkadaşlar forumlara genel bir göz attım çoğu arkadaşın puanı 50 altında 55 üzeri alan sayısı az paylaşımlarından bunu anlıyorum benim puanımda 55.778 bende öncelikle ist çevresini yazacağım sanırım atanma şansımız var. hepimiz için hayırlısı olsun.
bu uanla neden kaldın hocam

Tepki Skoru
0
katılıyorum bencede düşecek çünkü çok kişi değiliz zaten 40 altında da çok puan alan var onları saymassak kaç kişi 40 üstü bilmiyoruzz bence 40 düşecek kaç kişi tek dersten kalıp dersini vern varki bilmiyoruz ben onlarında çok olduğunu sanmıyorum 46 kadar düştü sonuçtaa 40 düşecek ben ce tabiki yoruma açık bir durum sonuçları 9 temmuzda beraberce göreceğizz saygıalr hepimize bol şanss

Tepki Skoru
0
bnecede 40 kadar su durumda düşer görünüyor şahsen benim tercihlerimin sayısı 10 geçmedi okullar berbat yerlerde yazın batının en güzel yerleri zorunlu olurken kendimi bukadarcık yerle sınırlayamam çoğu arkadaşım da benim gibi 26 hayır diyecek ve ister istemez baraj düşecek.okulöncesinden çok alınacağını dünya duydu o yüzden jhayırlısı diyorum bundada atanamazsam hiç üzülmem çünki okullar üzülecek bir okul değil hımm evli ve çocuklu olmasaydım hiç önemli değil 26 evet derdim ve neresi olursa olsun çalışırdım

Tepki Skoru
0
bende açıkçası cearet edemedim çünkü geneli hep köy okulu ilçeye yakınlıkda değilller...ne kadar ulaşımı zor yer varsa onları vermişler bu atamalara,insnaların puanları düşük nasıl olsa giderler gözüyle bakıyorlar anlaşılan...çoğu okul ilçeye 1-2 saatlik uzaklıkta,evli ve bekarlıktan ziyade gerçekten yanlız kalınabilinirmi her şartını göz önüne almak lazım cidden....yazarken çok dikkat etmek ve araştırmak lazım,bende 26 yı işaretlmedim,işaretlemeyede niyetim yok,sınava bakacam artık çalıştım umarım emeklerimiz boşa gitmez....

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar 45 ve altı biraz zor atanır.
ağustosta zaten kadrolu atama olacak o zamanda atanamayacaklar 45 ve altı.
kaldı eylül sözleşmeli. onunda olacağına dair hiç bir açıklama yok meb tarafından.
DOLAYISIYLA HERKES KPSS YE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEK.
SON BİŞEY TERCİHLERİNİZİ YAPARKEN LÜTFEN ÇOK DİKKATLİ YAPIN ÇOK PİŞMAN OLURSUNUZ.
ÖYLE VATANIN HER TARAFINA GİDERİM FALAN DEMEYİN.CİDDEN ÇOK ZOR ŞARTLAR.İNANIN BEN UZUN SÜRE KALDIM DOĞUDA
ULAŞIM,HASTANE,YOKLUK İSTEDİĞİNİ BULAMAMAK VB.DİKKAT EDİN HİÇBİR ŞEY HAYATINIZDAN KIYMETLİ DEĞİL.

Tepki Skoru
0
bence eyll sözlemeli olur
herkek 70 üstü alamıyor
50-60 balacak olanlar var onlar gide yani

Tepki Skoru
0
mrb aradaşlar ben aranıza yeni katıldım. puanım 42.354 pek umudum yok hala 50 - 55 puanlılar varken bize biraz şans zor güler tabana kadar inmesi zor

Tepki Skoru
0
Nazillili;

Bunu neye göre açıklıyorsun?

İçerden bilgimi aldın? Milli Eğitimdenmi söylediler?

Bu kadar emin bir şekilde yazmanın kaynağı nedir bir zahmet açıklarmısın?

Tepki Skoru
0
bence bekarkende gidilecek bir yer diil.yalnız çok zor oralar hep köy arkadaşında dediği gibi..

Tepki Skoru
0
eylül de kesinlikle sözleşmeli alım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Tepki Skoru
0
eylül de kesinlikle sözleşmeli alım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kaynağınız varmı kardeş? Neye göre yazıyorsunuz?

Ayrıca var desenizde olurdu.. 50 tane r koyunca dahamı inandırıcı oluyor?

Atama öncesi sanada güzel bir eğitim gerekli... :hhf:

Tepki Skoru
0
merhaba hakelbise hocam siz nerden duyum alıyosanız doğru duyumlar olduğunu gösteriyor yaşanan gelişmeler peki eylüldeki sözleşmeli alımın ne kadar olacağı hakkında bir malumatınız var mı ne dersiniz herkes yerleşirmi gerçi ben hazırlanıyorum ama yinede korkuyorum olmayacak diye bu sorumun bir cevabı sizde mevcutsa tüm arkadaşlarım adına cevaplar mısınız?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle