Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bandırma da usta öğreticilik yapabileceğim kurum arıyorum..

Tepki Skoru
0
Bandırmada usta öğreticilik ya da grup öğretmenliği yapabiliceğim kurum ya da rehabilitasyon merkezi arıyorum..2 yıl deneyimim mevcut.Kadrosuz usta ögretici diplomam mevcut..

Tepki Skoru
0
ben erdek'te öğretmenim. Bildğim, gördüğüm kadarıyla köylerde öğretmen eksiği oluyor.usta öğreticilerle vs. kapatıyorlar bu açığı. Ama sene basında başvurmanız lazım hocam.

Tepki Skoru
0
Bandırmada bu yıl yaşamaya başladım.Yakın ilçeler ve okullar hakkında çok bilgiye sahip diildim hocam.Seneye sene başında başvuru yaparım inş.Şimdi belki yıl sonuna kadar ihtiyac olan kurumlar bulabilrim die konu açtım umarım bir yer çıkar..Tşk ederim öneriniz icin..

Tepki Skoru
0
Ben de bandirmaliyim. Bandirmada öğretmenlik yapan birkaç arkadaşım var. Hatta birisi ücretli öğretmenlik yapıyor. Ona da sorarım. Ama isinize yarar bir yer bulabileceğimi sanmıyorum.

Tepki Skoru
0
Bandırma küçük bir yer olduğu için bu alanda oldukca kısıtlı malesef:(Çok tşk ederim umarım bulurum bir kurum körelmek istemiyorum.İlginiz için çok tşk ederim..:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle