Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bana yardımcı olursanız sewinirim...

Tepki Skoru
0
DEĞerli hocalarım benim sıkıştığım bir nokta war yardımcı olursanız sewinirim... şuan da 2.dönem açılmış bir okulda çalışıyorum we öğrencilerim her biri farklı sewiyelerde günlük plan temin ettim fakat kafama takılan nokta ben günlük planımı 2.dönemden itibaren yapmalıyım değil mi ?

Tepki Skoru
0
hocam oku 2. dönem açılmışsa resmi kayıtlarda da bu şekildedir zaten.bir problem olmaz,planları okulun açıldığı gün itibariyle yapmalısınz.peki sizin atamanız ne zmn oldu o okula?

Tepki Skoru
0
okula ne zaman geldiyseniz o günden itibaren yapmaya başlamanız gerekiyo..vermediğiniz kazanımın planını neden yapasınız..rahat olun:))

Tepki Skoru
0
teşekkür ederimm.. bende aynı şeyi düşündüm ama emin olmak istemiştim saolun..ben burada wekilim hocam sene başonda farklı bi okuldaydım eş durumundan buraya wermişler..

Tepki Skoru
0
hocam edindiğiniz planlar şubat ayından itibaren planlarsa olmaz ,yani tarih itibarı ile başladığınız tarihten itibaren yapacaksınız ama sanki henüz eylül ayı planları gibi başlamalısınız bence,yani ilk kazanımlardan başlayarak planlamanızı yapmalısınız ,kolay gelsin..

Tepki Skoru
0
YANİ BU DURUMDA HAZIR PLAN KULLANAMAM MI HOCAM BU O DEMEK Mİ OLUYOR:s ??

Tepki Skoru
3
hocam hazır plan kullanabilirsiniz tabii ki...ama okul yeni açıldıysa,çocuklar da ilk kez anasınıfına geliyorlardır herhalde.o yüzden eylülün uyum haftasından başlayıp,öyle devam edin bence.yani sadece tarihleri düzeltin,eklemek istediğiniz ekstra şeyler olursa onları ekleyin.kolay gelsin...

Tepki Skoru
0
sınıfım biraz karma başka okuldan gelenide war yeni başlayanı da malesef..saolun hocam..

Tepki Skoru
0
aynen tubacan ın dediği gibi ,başka okuldan gelmiş öğrenciler olsa dahi sınıf yeni ve tamamı diğer okuldan aktarım olmadığı için hepsini ilk defa okula başlıyormuş gibi değerlendirmek lazım gelir sanırım zira bizlerin sınıflarında da daha önceki yıllarda okula gitmiş öğrenciler,yada harici eğitimle belli seviyeye ulaşmış çocuklar bulunuyor ama ortak bir gelişim periyodu içinde değerlendiriyoruz ve planlamamızı ona göre yapıyoruz..

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
kendi tercihimi söyleyeyim hocam sınıfın hazır bulunuşluk düzeyini kontrol ediniz sene başından bu yana günlük planların sonunda kavram listeleri var ay ay onları kontrol ed,n hangi konuda eksiği var ise çocukların bence oradan başlamalısınız. plana uymak zoarunda değilsiniz. unutmayın ki iyi bir plan esnek olandır her zaman dersler de gördüğümüz. müfettiş geldiği zaman da aynı şeyi anlatınız eminim size hak vereceklerdir.
buna benzer bir durumu bende yaşadım plana uyuyor musun dedi hayır dedim :) sonundaki kavramları kazandırıyorum ama nasıl kazandırdığım ban akalmış dedim sonuçta dönüp baktığım zaman önemli olan kavramların öğretimi değil mi nasıl öğrettiğim benim melesem falan dedim müfettişin hoşuna bile gitti :)

2 seçeneğiniz var isterseniz plan uyulması gereken olacak siz eksiklerinizi gidereceksiniz
ya da eçocukların eksikleri doğrultusunda yeni bir günlük plan oluşturacaksınız.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle