arkadaşlar bu oyunu okuldaki diğer çalışma arkadaşımdan öğrendim ve çocuklarla oynadım bayıldılar.denemenizi tavsiye ederim.çocuklar balık olup yüzüyorlar ve sizde balıkçı olup oltanıza takılan çocukları tutup yere yatırıyorsunuz.bütün çocukları yakaladıktan sonra hepsinin karnını keser gibi yapıp kılçıklarını çıkarıyorsunuz.hepsinin tavada olduğunu söyleyip üzerlerine yağ ve tuz döker gibi yapıp tavanın altını yakıyorum sizlerde kızarıyorsunuz diyorsunuz ve çocuklar yatar halde hafif kıpırdırıyorlar ve kızarmış oluyor.sonra önlerinide pişiriyim diyip hepsini ters yatma pozusyonu alıyorsunuz sonra pişti deyip altını kapatrır gibi yapıyorsunuz.bu arada çocuklar dikkatle ne olacağını bekliyor ve hiç yerlerinden kalkmıyorlar yani bizimkiler öyle yaptılar.sonra üstlerine limon sıkıyorum gözleriniz yandımı diyorsunuz hepsi ay ay diye bağrışıp gülüyorlar.ve yeme sırası diyip hepsini gıdıklayıp kovalıyorsunuz.burda hep çocuklarımın yaptıkları tepkileri yazdım ama bakalım sizlerde aynı mutluluk ve tepkilerle oynayacaklarımı bu oyunu.aslında bu oyun dramayada giriyor ama ben buraya yazdım artık siz ne olarak kullanırsanız.iyi eğlenceler