T.C.
SAMSUN VALiLiGi
SAMSUN VALiLiGi
il
Milli Egitim MudurlUgu
195345
195345
Say.
B.08A.MEMA.55.00.1l/
B.08A.MEMA.55.00.1l/
09.10.
20U9 *
41170
Konu
ilc;elere istatistiki Veriler Konusunda
HatIrlatma
..............................KAYMAKAMLIGINA (ilc;e Milli Egitim MtidtirlUgti)
Bakanhglmlz Okul oncesi Egitimi Genel Mtidtirltigtintin 2009-20 I0 egitim-ogretim yill istatistiki verilerin bilgi
HatIrlatma
..............................KAYMAKAMLIGINA (ilc;e Milli Egitim MtidtirlUgti)
Bakanhglmlz Okul oncesi Egitimi Genel Mtidtirltigtintin 2009-20 I0 egitim-ogretim yill istatistiki verilerin bilgi
giri~ ve takip i~lemleri ic;in 7 Ekim 2009 tarihi itibariyle yapIlan inceleme sonucunda ilimize bagh resmi ve ozel okul oncesi egitim kurumlannda (anaokulu,anasllllfl,uygulama Sllllfl) c;ocuk sayIlanllln incelenmesi sonucunda;
Aday kaydl yapIlan c;ocuklann kesin kayda gec;irilmedigi, Yeni kayltlann sisteme i~lenme i~lemlerinin zamallinda yapIlmadlgl gozlenmi~tir.
Aday kaydl yapIlan c;ocuklann kesin kayda gec;irilmedigi, Yeni kayltlann sisteme i~lenme i~lemlerinin zamallinda yapIlmadlgl gozlenmi~tir.
Aynca ilc;enizde faaliyet gosteren
Ba~bakanhk Sosyal Hizmetler ve <;
cuk Esirgeme Kurumuna bagh Kre~ ve Gtindtiz Baklmevleri ile 657 sayill Kanunun 191. maddesi kapsamillda ac;Ilan <;
cuk Baklmevlerine ait verilerin giri~ i~lemlerinin takip edilmesi gerekmektedir.
9. Kalkillma Plal11 ve Htiktimet Programl hedeflerinin gerc;ekle~tirilmesi amaclyla veri giri~lerinin en kIsa zamanda tamamlanmasl ve aday kaydillda bekleyen c;ocuklann e okul ve meis modtilUnden kesin kayda aktanlmasl hususunda okul bazillda gerekli uyanlann yapIlmasllll onemle rica ederim.
Htilya ERTURK KO<;: Vali a il Milli Egitim Mtidtir V.
DAGITIM: 17 ilc;e Kaymakamhgilla (ilc;e Milli Egitim Mtidtirltigti)
9. Kalkillma Plal11 ve Htiktimet Programl hedeflerinin gerc;ekle~tirilmesi amaclyla veri giri~lerinin en kIsa zamanda tamamlanmasl ve aday kaydillda bekleyen c;ocuklann e okul ve meis modtilUnden kesin kayda aktanlmasl hususunda okul bazillda gerekli uyanlann yapIlmasllll onemle rica ederim.
Htilya ERTURK KO<;: Vali a il Milli Egitim Mtidtir V.
DAGITIM: 17 ilc;e Kaymakamhgilla (ilc;e Milli Egitim Mtidtirltigti)
[8]
Adres Ataturk Bulvan Valilik Binasl Kat 3 -SAMSUN ~ Santral (362) 4355450 -4355046-4358063-4358064
DANISMA
~
HAT T
-I IBENCE BU AYIN SONUNU BULUR KONTENJAN ACIKLAMASI